Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lekko zszokowana

faceci sa jednak bardziej przewrazliwieni niz kobiety

Polecane posty

Gość lekko zszokowana

przyjechal wczoraj do mnie kolega. z nim zabral sie jego koles,ktory w miescie poznal jedna laske (nawet sympatyczna) i wieczorem poszlismy do knajpy. doszedl do nas jeszcze jeden znajomy, ktorego ta laska nie znala. ten moj i ten co doszedl sa w tym samym wieku, jednak moj wyglada duzo mlodziej. ta laska jakos niefortunnie to sformulowala i walnela tamtemu, ze wyglada staro jak na swoj wiek (taka prawda) ten dzwoni dzisiaj do mnie wkurzony i wyzywal tamta, ze dziwka itd, ze on nie jest kontenerem na smieci, jak ona mogla cos takiego powiedziec, ze najpierw powinna z nim isc do lozka i dopiero cos mowic. zrobil, ze tego takie wielkie halo, ze szok!

Gość lekko zszokowana
nie wiem, czy wiekszosc facetow jest taka wrazliwa na swoim punkcie?

haha co za dupek, :-) gdyby to ktoś powiedział kobiecie to ok zrozumiała bym że mogłaby się poczuć urażona! ale facet!!!! ja mojemu często mówię że wygląda na więcej niż ma;-) ale taka prawda i to nie znaczy nic złego. on się śmieje że inni myślą że ma młodą laskę( czyli mnie;-)) a jest między nami 2 lata różnicy, a inni mogą pomyśleć ze jakieś 6 :-)

Gość facet absolutnie nie moze
czuc sie urazony, przeciez to tylko bezduszna maszyna, co nie? :o

Gość wqdfqw
ty się dziewczyno umiesz wysławiać? co za bełkot koleś miał racje. co za głupia laska

Gość najdziwniejszy
no na tysiac facetow jeden tak zareaguje... na tysiac kobiet... tysiac tak zareaguje :classic_cool: :D