Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość La'lunaaaa

Żele uv Sun flower ... prosze o opinie i rade!

Polecane posty

Gość La'lunaaaa

Czesc dziewczyny! Jest sprawa tego typu : Jezeli chodzi o osprzęt wszystko posiadam,lampe,pedzle,ozdopy itd! Robie pazurki sama dla siebie ,wiec nie mam doswiadczenie jezeli chodzi o produkty i ich jakos... biorac pod uwage pozytywne opinie zastanawiam sie nad firma sun flower,z tym ze nie mam pojecia jakie rodzaje zelu kupic... napewno wiem,ze nablyszczajacy naklada sie pod koniec,(normalne ;) )ale jaki zel na pierwsza warte,potem jaki na druga? wczesniej mialam starter,ktory ponumerowala mi znajoma,w sensie w jakiej kolejnosci uzywac,,, prosze o pomoc i z gory dziekuje

ja uzywam zeli z dobrej rady, sa tanie i dobre. i ja uzywam zeli jednofazowych... takze tobie rowniez polecam, nie dosc ze taniej to nie ma problemu z kolejnoscia;]

Gość sweetnailsowo
Hej, serdecznie zapraszam na forum stylizacji paznokci http://sweetnails.mojeforum.net/ Znajdziecie tu mnostwo pomyslow na zdobienia, wiele porad dotyczacych stylizacji paznokci. Pozdrawiam!

Gość Rampoli
Witam serdecznie planuję zmienić moje dotychczasowe żele na te z Sun Flower. Bardzo proszę o odpowiedzi na kilka pytań (jeśli się powtarzały, to z góry przepraszam). 1. Czy żel jednofazowy różowy (1Phase Pink) jest przezroczystym różowym czy takim mlecznym mętnym? Czy można w niego wtapiać ozdoby i czy bardzo zmieni kolor frencha? 2. żel do frencha Biały Delikatny - czy używała któraś? czy lepiej kupić French Neonową, French Hologramowy? Jakich frenchów używacie?? 3. Czy używałyście może Tip Blender?? Faktyznie łatwiej się piłuje tą granicę pomiędzy naturalną płytką a tipsem, czy to 'pic na wodę' i szkoda kasy?? 4. Czy kupić sam Nail Prep czy Primer Bezkwasowy też?? 5. Czytałam słabe opinie na temat żeli nabłyszczających... Jakimi z Sun Flower nabłyszczacie?? Czy warto jednak lepiej kupić np. Błysk, czy Jednofazowy Clear2 też będzie super i szkoda kasy już na Błysk. Bardzo dziękuję z góry za rady!!!!