Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja pan wy nikt

marne ludzie mieszkające w blokach i kamienicach

Polecane posty

Gość ja pan wy nikt

Jesteście zera i imbecyle że was nie stać na piękny domek,wycieczki zagraniczne itp i jesteście uzależnieni od szefa u którego pracujecie albo macie marne sklepiki :D

Gość mitoman co siedzi przed kompem
jesteś a nie pan

jakim trzeba byc debilem zeby siedziec i pisac / zakladac takie tematy? nie masz czlowieku co robic w domu, to idz umyj gary ! albo nogi.... nie wiem , zajmij sie czyms a nie cofasz sie w rozwoju idioto!

Gość ja pan wy nikt
zero się oburza o prawdę :D

Gość alejazda:o
przeciez to marne prowo takich smieci sie zostawia samych w swoich topikach a nie odzywa do nich:D

Gość vera ze dwora
mieszkam w bloku i jeżdzę za granicę :D czyli twoja teoria juz jest obalona ;D tylko jestem rozsadna i sama sobie umiem zorganizować wyjazd zamiat kopować w biurze podróży jakaś przepłaconą choojnię :D 🖐️

Gość ja pan wy nikt
Śmieciem jesteś ty :D :D i to głupim bo nie mającym nic

Gość alejazda:o
a Ty akurat wiesz co mam pryszczu :D:D

Gość vera ze dwora
autor miał piękne sny o bogactwie, pieknych,wulgrnych loszkach i dochodowych kamienicach w centrum miasta :classic_cool: pięknie, mi się śniła kupa :)

Gość irqa.
Ja mieszkalam w starej,sypiacej sie kamienicy.Teraz w nowiutkim bloku. Mimo ze nie musze teraz palic w piecu i wdychac grzyba na scianach to i tak lepiej bylo w kamienicy.W lato biesiady z sasiadami do samego rana,kazdy kazdego znal.Nieraz ciekawe akcje z policja,straza.Wspolne wypady na "haby" na sasiedzka dzialke. A w bloku opyerdol od starych moherow bo za glosno w domu,nikt nikogo nie zna tylko automatyczne "dzien dobry",zadnych imprez z sasiadami bo mohery policja strasza.Nie moge posiedziec na lawce i pogapic sie w gwiazdy bo zaraz jakies pederasty sie dowala. A tobie autorze wspolczuje.Czym sie chwalisz? Ze nie masz z kim pogadac a wolny czas poswiecasz na pucowanie nowego autka zeby poszpanowac pod warzywniakiem?

Gość ja pan wy nikt
mialem lekkie dziecinstwo ale ciezkie zabawki:( w mlodosci pogryzly mnie slonie:(

Gość ale jazda:o
lol to zdecyduj sie w koncu:)

Gość ja pan wy nikt
ja będę z moją ukochaną miał wesele na 250 osób i potem wyjazd na miesiąc miodowy za granice a wy biedacy możecie sobie o tym po marzyć

Gość vera ze dwora
grrrrrrraaaaaaaaaaaaaj piękny cygaaaanieeee :D

Gość ja pan wy nikt
jestem biednym chlopcem umyslowo. ale mam pieniazki bo tata mi daje mama mi daje codziennie kanapki do pracy, zapakowane w papier sniadaniowy, do tego podciera tez mi pupe jak sie zabrudze

Gość r00chacz, pijak, kłamca
To prawda, ze w blokach mieszka największa patologia społeczna! najuczciwsi i najporządniejsi ludzie mieszkają w domkach jednorodzinnych i mają od 2 do 3 dzieci! Ludzie z blokowisk są leniwi, próżni bez ambicji i alkoholizują się za dużo! W jednorodzinnych domkach mieszkają rodziny z najwyższej półki i o najlepszym statusie społecznym! Inteligentni, pracowici, piekielnie bystrzy, piękni, seksowni, wysportowani. D domkach jednorodzinnych mieszkają światowcy i ludzie obeznani z kulturą, tańcem, śpiewem . . .

szkoda tylko, ze szkoly nie skonczyles bo orty piekne:D

Gość Teeee
Pan, mam wielką i gorącą prośbę - coś mi się do podeszwy buta przykleiło, ani chybi - psie gówwwno :) Mógłbyś ?

Gość ja pan wy nikt
nara imbecylom na forum muszę wyjebać pracownika z zakładu a wy biedacy bawcie się dobrze

a ja jestem taki nudny, ze musze wlasnie mieszkac w domku, nie mam do kogo mordy odezwac, bo nie ma sasiadow, i tak siedze sexowny sam w domu marszczac grzesia pod stolem ale jestem fajny co?

zenua:D

Gość Teeee
Wyjjeb się sam, najlepiej przechodząc przez próg :D:D A nosem celuj w leżącą na wycieraczce koopę - może to w końcu zwróci uwagę sąsiada i w końcu porządnie cię obsmyczy :P

Gość vera ze dwora
ludzie obeznani z kulturą - oglądajacy "co za tydzien" z Olivierem Janiakiem :classic_cool: tańcem - You Can dance, taniec z gwiazdami :classic_cool: śpiewem - jak oni śpiewaja :classic_cool: :D:D:D:D

ja pan wy nikt chodz do mojego mieszkania, jestesmy bogaci, pobawimy sie koncowkami?

Gość Teeee
... .albo występujący na Kafe w cyklu : "Jak oni pierrrdolą" :O:O

Gość vera ze dwora
siema czarny 🖐️ :D

Gość ciorny
siema blondi:D

Gość vera ze dwora
a teraz ja, kobieta mieszkająca w bloku :classic_cool: udam sie na zakupy 🖐️