Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja pan wy nikt

marne ludzie mieszkające w blokach i kamienicach

Polecane posty

Gość ciorny
jak mozesz mieszkac w bloku ach och poczwaro!:P 🖐️

Gość vera ze dwora
normalnie, debilu 🖐️ a moje "czesc" nie było do ciebie🖐️

Gość ciorny
debil to cie robil

Gość Teeee
Ciebie dwóch - a trzeci kręcił :P

Gość ciorny
halo, zazartowalem sobie ze jestem ciorny i nie obrazilem very tylko chcialem napisac z jajem a ze tepa strzala mnie obraza to nie pozostane jej dluznym za to Ty Teee prostaku sie nie wpierdalaj?

Gość Teeee
Moja odpowiedź będzie krótka - nie :classic_cool:

Gość ciorny
pozdro&pocwicz

Gość vera ze dwora
ej no 😴 z jajem to możesz se pisać, ale z jajem swojego tateła... a co do mnie...coż...trochę szacunku 😴 nie rozmawiasz ze swoja matką 🖐️

Gość Teeee
Trenuję codzienie, w pocie czoła, skryty w mroku toalety :classic_cool:

To wam się dziwię,tak waszej głupocie,że z takim PROSTAKIEM dyskutujecie,no i jeszcze oprócz niego jest tu taki jeden chyba! Po pisowni widać,raczej tych bykacj,że to prosty chłop ze wszi "marne ludzie"nosz nie mogę:D:D:D:"po marzyć"no nie mogę:P:D tak,sny o bogactwie u praostaka:D

Gość Teeee
Miła pani, toż my tak dla krotochwili :P

Gość ciorny
vercia nie wiedzialem do kogo piszesz czarny, wiec se ot tak napisalem specjalnie z jajem, zeby Tobie polepszyc humor, pomimo, ze Cie nie znam a debilem mnie nazwalas - przykro mi nie jestem nim , autor jak najbardziej

Gość vera ze dwora
tak, poprawi mi się z pewnością przez nazywanie mnie "poczwarą" :O zauważylam, ze to żart, tak btw :O

Gość ciorny
no chyba napisalem z jezyczkiem SPECJALNIE na koncu? moze koorwa mialem jeszcze w nawiasach napisac, zebys zczaila

Gość ciorny
ironicznie do autora predzej niz do Ciebie sama ironicznie napisalas. ze mieszkasz w bloku wnioskujac po tym co widze - cwierc mozgu masz, juz nigdy wiecej nie pogadamy tutaj "czarnymi nickami", a szkoda by milo bylo

Gość vera ze dwora
NAPISAŁAM CI, ŻE ZROZUMIAŁAM ŻART. z reszta po co się do mnie odzywasz :O fota z karteczką na maila albo 🖐️

Gość ciorny
haha za kogo Ty sie uwazasz?:) Twoje IQ i wyzywanie na dzien dobry - to swiadczy tylko o Tobie

Gość vera ze dwora
no jacha :O weźć się ogarnij i zluzuj pośladki :O [o focie to był z kolei zart z mojej strony, dość popularny na forum] nazywanie kobiety poczwarą, nawet w zartach tez nienajlepiej świadczy o nadawcy takiej wypowiedzi (gwoli ścisłosci - nie myliłeś się, jestem poczwarą ale niekoniecznie lubie sobie o tym przypominać 🖐️)

Gość dobrze
co za kretyn z autora tego tematu... tak dla podkreslenia teraz co 2.ga para ma wesele na 250 osob i jezdzi a wycieczki zagranice... tak, ze furory z tym nie zrobiles na tym forum:)

Gość ejjjjjka
Ty!!!PROSTACZKU???? (do autora) Ja mialam wesele na 300 osob a nie tylko 250 i miesiac miodowy na Seszelach wiec o czym ty debilku piszesz.Ze tata i mama daja ci pieniazki?????ty syneczku marnotrawny a zap......laj sam do roboty a nie zerujesz na rodzicach.A co do blokow i kamiennic to oj pomylilbys sie meski pojebancu.Ja jestem wlascicielka jednej z kamiennic na Warszawskim Zoliborzu i nie zamienilabym jej na zaden obskurny domek . Wiec wypadaj z tad idioto bo zaczynasz wku....c ludzi.

ech autor posta dostał dom w spadku albo mieszka z rodzicami jak nic... a co do bloku to teraz sa takie mieszkania i ceny ze kosztują więcej niż nie jeden super dom... pracuję w ag. nieruchomości i wiem co piszę....

Gość amelka13579
Wejdz na dyskrecja.pl i zmień swoje życie erotyczne

Gość vera ze dwora
" Ty!!!PROSTACZKU???? (do autora) Ja mialam wesele na 300 osob a nie tylko 250 i miesiac miodowy na Seszelach wiec o czym ty debilku piszesz.Ze tata i mama daja ci pieniazki?????ty syneczku marnotrawny a zap......laj sam do roboty a nie zerujesz na rodzicach.A co do blokow i kamiennic to oj pomylilbys sie meski poj**ancu.Ja jestem wlascicielka jednej z kamiennic na Warszawskim Zoliborzu i nie zamienilabym jej na zaden obskurny domek . Wiec wypadaj z tad idioto bo zaczynasz wku....c ludzi." taka sama pojeebana :D

olaskr.ma rację!Tylko u zacofańców panuje taka zasada dom=bogacz:D:D:D Ot,myslenia Polaczka:P

Moj krewny posiada mieszkanie w bloku. Mieszka w nim praktycznie caly rok szkolny, bo kuzynki w wieku gimnazjalnym i szkoly sredniej musza sie uczyc. W dodatku posiada 2 kebeb bary a na obrzezach miasta wybudowal hotel z 3 salami weselnymi i caloroczny domek letniskowy dla swojej rodziny. Nie obchodzi mnie ile zarabia, ale ma wiecej dystansu do zycia niz ten idiota co zalozyl temat ze swoim maluckim domkiem.