Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadiaaaaaaaaaaaaa123

ale mam dzisiaj posrany dzień

Polecane posty

mimo ,że dopiero sie zaczął. zaczęło sie od tego ,że nie spalam do 3 bo nie mogłam zasnąć i źle sie czułam. wstałam ok 6.30 bo mam dzisiaj egzamin. facet się wkurzył bo z koleżanka powiedziała mu kompletną głupotę i powiedział ,że marnujemy tylko jego czas i że następny egz ( który niestety bedzie 15 lipca)będzie komisyjny jak tego nie zdamy, ale 2 nam nie wpisał. a tak sie dobrze zapowiadało nawet mi powiedział komplement kiedyś jak przyszłam do niego na dyżur myślałam ,że mnie lubi, a tu takie coś... potem dowiedziałam się ,że facet z egzaminu ,który odroczylam wkurzyl się na tych co odroczyli bo przyszły ze 3 osoby. a to bardzo ciężki egzamin i ,że odroczony termin może być i w sierpniu. Pomijam już to ,że wczoraj wyglądalam tak ,że wszyscy się oglądali dzisiaj faceci już się za mna tak nie oglądali bo wyglądam gorzej pewnie. i jeszcze z facetem czeka mnie rozmowa ,że nie pojadę z nim na weekend... poza tym mam syf na mieszkaniu bo nie zdążyłam posprzątać. no życ nie umierać...

no niech mnie ktoś pocieszy :(

Gość a Ty zamiast
wziąć się za siebie i za robotę piszesz na forum. Nieźle

Gość mozeszpicaleniemusisz
Ja Cę pocieszę. Mnie dziś boli szyja bo rozwaliłam sobie w sobotę całe gardło. Umieram więc od niedzieli. I tyle. Całą szyję mam spuchniętą jak konew i tyle :( Nie umiem się obrócić ani w prawo ani w lewo tylko do góry i w dół. Mam nadzieję, że nie zerwałam czegoś w kręgosłupie. Powiem, że jak spałam to mi się to stało. W razie co. Przecież nie powiem, że dokonywałam samoegzorcyzmu :( I tak by mi nikt nie pomógł. A to pomogło. Ale boli strasznie :( Boli okropnie mnie szyja :(

Gość sfdfvdsvf
Ile ty masz kuźwa lat?

Gość mozeszpicaleniemusisz
wiecie - ja sobie wszystkie mięsnie zerwałam. Może iść po jakiś zastrzyk przeciwbólowy? Ale wypisali mnie z ubezpieczenia zdrowotnego. Wiecie - tak można żyć tylko byle nie za długo. I tyle. Jedno wam napiszę - po tym wydarzeniu już nie lubię żadnych piosenek. WCALE :( Nie przypuszczałam, że tak sie wykończę :(

Gość r00chacz, pijak, kłamca
Mądry facet na żonę Cie nie weźmie Ty brudasko . . . jeśli w domu masz balagan i posprzątac nie umiesz! Przed ślubem pomieszkajcie ze soną pól roku, zeby się dotrzeć!

nie jestem brudaską poprostu tak sie złozyło ,że mam syf wielkie mi rzeczy... dlaczego jest tak ,że w jednym dniu wszytsko i układa ,a innego juz nie? :(