Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;/

tabletki a ciąza

Polecane posty

Gość ;/

mam pytanie, dzień przed okresem mojej partnerki uprawialiśmy sex bez prezerwatywy. Na drugi dzień partnerka dostała okresu, ale musze jeszcze dodać że w przed dzień stosunku moja partnerka zapomniała o tabletce i dopiero w następnym dniu,(ok 20h po czasie) przyjęła zaległą tabletke, i kilka godzin później przyjeła następną o czasie. moje pytanie brzmi czy może być w ciąży? Prosze o poważne wypowiedzi

Gość aann//
Cos mi tu nie pasuje. Jakie tabletki przyjmuj twoja dziewczyna??? Dostała krwawienia w trakcie przyjmowania tabletek?! Przewaznie jest tak ze tabletki bierze sie przez 21 dni a potem robi 7 dni przerwy i w tej przerwie wystepuje krwawienie

Gość odpowiem.....
zgadzam się z wypowiedzią aann// okres pojawia się zawsze podczas 7 dniowej przerwy w braniu tabletek ....prościej pisząc nie bierze się już tabletek zaraz przed i w trakcie okresu może Twoja dziewczyna nie wie jak zażywać tabletki ????

carolinaa00 - 28 dniowe to albo np. yaz, z czego tylko 24 z nich maja hormony, reszta to placebo, albo pigułki dla karmiących, np. cerazette lub azalia ale przy nich nie ma się w ogóle krwawienia.