Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loczek373

młodociane matki

Polecane posty

Gość loczek373

witam dziewczyny które urodziły dzidziusia w bardzo młodym wieku... jesli chcecie podzielic sie swoimi doswiadczeniami, smutkami i radosciami zapraszam na forum

Gość nickonicko2010
w Anglii przynajmniej młoda matka dostaje duży zasiłek,w Polsce co najwyżej kilkaset zł i obojętne spojrzenie urzędniczki MOPS(http://tnij.org/nokautcandy )

Gość Pani Bólu
a tatusiowie to gdzie, młodociane k0rewki?

Gość loczek373
do Pani Bolu - poruszyłam ten temat nie po to zeby ktos uzywal tu takich slow.. wiec jezeli nie jestes zainteresowana tematem nie komentuj

Gość każda młodociana matka to
kurwa albo debilka której w wieku nastu lat zachciało się dymać i wpadkła

Gość każda młodociana matka to
I niech nie wmawiają światu ze są szczęsliwe że w wieku np.16 lub 17 lat urodziły bachora.MACIE PRZESRANE I ZMARNOWANE ŻYCIE TAKA JEST PRAWDA.

Gość loczek 373
Won stąd ja kocham dzieci i uważam że każda dziewczyna przed 19 rokiem życia powinna mieć bobaska.Ja mam 17 lat; i świadomie zdecydowałam się na dziecko.Chciałabym mieć jeszcze 6 dzieci albo 5 ,i nie uważam żebym miała przegrane życie.

Gość jo matko
to sa efekty nieuctwa i braku odpowiedzialnosci,nawet pojecia nie macie co znaczy-odpowiedzialnosc w doslownym tego slowa znaczeniu. I co,oczekujecie tylko duzo kasy,a w imie czego mamy placic za wasze nieuctwo,powinno wam sie zabierac dzieci i kierowac do zakladu zamknietego na przymusowa nauke. Nie dosc,ze same sobie spierdolily zycie,to jeszcze wszystkim wokol siebie. I czego oczekujecie?wspolczucia?,chyba dla waszych bliskich,ze wychowali puszczalska dziewuche,jakbyscie sie przyznaly w pore rodzicom,to jeszcze by mieli czas,zeby was wyskrobac,ale nawet w tej kwestii brak odpowiedzialnosci wzial gore.

Gość szydze dzis z kazdego
I oczywiście nie macie żadnych rozstępów, brzuszki są jędrne a cipa wcale nie przypomina studni :classic_cool: jasne

Gość loczek 373
Dzieciaczki to skarb i ja nie jestem puszczalska , świadomie zdecydowałam się na dzidziusia a szkoła nie jest mi potrzebna , będę siedzieć z bobaskiem w domku.A zasiłek od państwa mi się należy i nikt mi łaski nie robi

Gość Pani Bólu
k0rewki rozjechane, szukają wymówek na swój podły los, pewnie nawet nie wiedzą, z kim mają bachora i jeszcze swoim k0restwem obciążają państwo, takie szmaty winno się podwiązywać, by się nie pleniły

Gość r00chacz, pijak, kłamca
Ile wynosi Kinder Geld w Niemczech, a ile Child Benefit w UK? A jak placą za urodzenie dziecka w Norwegii?

Gość jo matko
loczek-jestes smierdzacym leniem bez ambicji,w nieskonczonosc zasilku brac nie bedziesz,a takimi ambicjami piekny los szykujesz dziecku-zycie w biedzie i nieuctwie,jakie ty wartosci mozesz przekazac temu dziecku?-zadne,bo takowych nie posiadasz,i nie jest dziwne,ze nastepne pokolenia to przyglupy,bez dostaczej wiedzy,matka,ktora nie potrafi sprawdzisc lekcji,nie mowiac juz o pomocy w ich odrabianiu. Szkoda czasu na was tlumoki ograniczone,reprezentujecie poziom ZERO.

Nie wyobrażałam sobie mieć dziecka jako nastolatka. Sama byłam dzieckiem więc co mogę oferować istocie całkiem ode mnie zależnej? Żadnej szkoły, brak mieszkania, porządnej pracy? Dziwią mnie dziewczyny, które świadomie krzywdzą własne dzieci, które nie mają skąd czerpać wzorców i powielają błędy swoich młodych niedojrzałych matek.

Gość nj,kbjmvbh
hkghk