Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zerwałem z nią

Wczoraj przyłapałem ją na kradzieży!

Polecane posty

Gość zerwałem z nią

Właśnie swoją kobiete, kradła w moim rodzinnym domu u moich rodziców myślałem że się ze wstydu spale, potem ona zrobiła mi piekielną awanture że nic się nie stało a ja jej powiedziałem by się wynosiła z mojego życia. Udało mi się wręcz rodziców powstrzymać od tego by dzwonili na policje bo chceli to zrobić.

Gość zerwałem z nią
Dla mnie to nie jest cudowne bo do tej pory o niej myśle, wiem że drugiej szansy już jej nie dam. Narobiła mi wstydu przed rodziną,a jeśli ma jakieś problemy z psychiką to ja się na taki związek nie decyduje. Zastanawia mnie czy dobrze zrobiłem powstrzymując rodziców przed policją.

Gość diablica to ja
dobrze zrobiłeś w koncu to była twoja dziewczyna - dałes jej nauczke - a jak bedzie dalej kradła to i tak ja policja zlapie

Gość zerwałem z nią
Właśnie chodzi oto że nie uważam żebym dobrze zrobił,z domu moich rodziców już od pewnego czasu gineły różne rzeczy, dopiero teraz ona została przyłapana na kradzieżyl. Ona się przyznała że to co zdążyła to wzieła ale już tego nie ma, powiedziała że wszystko co trzeba to sprzedała.

Gość zerwałem z nią
Nawet jeśli to kleptomanka to to nie jest mój problem, ze wstydu bym się spalił przed ludźmi gdybym miał taką żone.

Gość Conchita Martinez
A czemu kradła? Z biedy? z pazerności? czy to nerwica? Widac, ze w ogole jej nie kochales, tylko zdanie ludzi cie obchodzi tak naprawde, wiec to dobrze, ze juz nie jestescie razem.

Gość zerwałem z nią
Owszem kochałem ją, ale zdanie ludzi jest dla mnie bardzo ważne. Nie wiem dlaczego kradła, jak w swoim domu nie miała biedy, ale rzeczy potrafiła wziąć i wszystkie wysprzedała, a to były rzeczy które należały do moich rodziców.

Gość ruchoma tarcza
zerwałem z nią chlipie ty najpierw dorosnij do zwiakzu do zycia w spoleczenstwie do posiadanie wlasneog zdania i zycia dla siebie nie dla innych bozesz ile ty masz lat ze takie pierdzielisz ze zdanie innych jest wazne 15 ?? dopiero sie ksztaltujesz?

Gość NIE MARTW SIIEEEE
to chyba oczywiste ze ja w dupe kopneles??? mnie tez by nie intersowaly powodyy a te trolle co sie wpoiwiadaja to 10 letnie wakacyjne czajldy

Gość rommmusia
Jak to kleptomania, to kochający facet by to po prostu potraktował jak każda inna chorobę - jest, trzeba leczyć i uważać. Znajoma mojego dziadka tez jest kleptomanką i przychodzą do nich przyjaciele grac w karty, to każdy wie, że musi uwazac na swoje przedmioty i trzymac je przy sobie. Ale nikt jej z tego powodu nie wyklucza z towarzystwa, a na pewno nie jej mąż. No ale jesli jest zwykłą złodziejką, to pogonic dziadówę. Ale to koniec końców twoja sprawa, co z tym zrobisz