Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna zla itp.

Kocham niewlasciwego facet....

Polecane posty

Gość smutna zla itp.

Bylam z nim pol roku. Wazni byli kumple, imprezki, picie. Mowil, ze kocha, a przy mnie flirtowal (niby na zarty) z innymi laskami np. lapal moja kolezanke za tylek, czy mowil do innej "kochanie", czy sypal erotyczne podteksty. Nie raz klamal. Gdy z nim zerwalam po pol roku od razu poszedl z inna do lozka. Po paru dniach zobaczyl, ze to pijaczka i chcial wrocic do mnie. Ja nie chcialam. Po tyg sie spotkalismy, chcialam dac nam szanse. Powiedzialam mu, ze jak mu zalezy to ma nie isc dzis na impreze (to bylo wczoraj). Oczywiscie poszedl. Kurde... a ja nadal go kocham. Ale nawet nie jest w stanie udowodnic mi swojej milosci poprzez nie pojscie na impreze, gdy go poprosilam. I stiwerdzil jeszcze, ze go ograniczam i za duzo chce wiedziec gdzie jest i co robi. Serce mi peka :(

Gość smutna zla itp.
A najgorsze jest to, ze uparcie twierdzi, ze mnie kocha i chce ze mna byc. Nic juz nie rozumiem. Jestem zalamana.

Gość smutna zla itp.
Ale dlaczego on taki jest?

Na pewno na lub po imprezie dymał inną. Dziewczyno, przejrzyj na oczy i zostaw tego dupka. Nie jest wart Ciebie i tych smutków. Facet, który flirtuje i podrywa inne nawet przy Tobie, to zwykły drań, a jak tak chodzi z byle kim do łóżka, to pewnie jakieś świństwa już dawno załapał. Zostaw go. Poboli Cię serce, ale przestanie. Lekarstwem na miłość jest inna miłość.

Gość anka8329
Daj sobie z nim spokój raz na zawsze! Przecież to dupek.

Gość pseudominhieronim
Kopnij go w dupę !

Gość zaraz tam
O dżizas, kolejna dziewuszka, na którą facet może szczać a ona taka biedna, bo go kocha.... Co ci poradzić? Zacznij się cenić i kopnij go w dupe. Uwierz starszej koleżance - NA PEWNO WYJDZIE CI TO NA DOBRE, choćbyś wcześniej musiała pochlipać trochę w poduszkę (każdy to kiedyś przechodził).

Gość smutna zla itp.
To czemu mowi mi, ze on chce zwiazku? Ze kocha.... Po co to wszystko? Wczoraj twierdzil, ze zrobil njwieksza glupote w swoim zyciu, ze mnie stracil. Ale na impreze to poszedl :( Nie wiem... czy on sobie mysli, ze moze wszystko, a ja i tak bede na kazde skinienie palcem? Nie potrafie mu odmowic jak chce sie spotkac :(

Czemu tak mówi? Bo chce być z Tobą z wygody. By móc poruchać gdy będzie chciał. Oczy Ci mydli, a Ty mu głupia wierzysz. Boże, to nie odchodź od niego, ale nie wyżalaj się później na Kafe.

dlatego że jeżeli nie będzie miał co ruchać to może wpaść do Ciebie... dlatego Ci to wszystko mówił...

Gość smutna zla itp.
Ja zawsze trafiam na takich :( i wierze, ze on sie zmieni albo ze moze to moja wina, ze rozpadl sie zwiazek.

Nie wiem... czy on sobie mysli, ze moze wszystko, a ja i tak bede na kazde skinienie palcem? Nie potrafie mu odmowic jak chce sie spotkac Tak właśnie myśli bo jak to mówisz nie potrafisz mu odmówić a skoro nie potrafisz mu odmówić to jestes na każde skinienie,.... PROSTE!

tak tak.... zawsze trafisz na takich.... nie Ty zawsze dajesz się tak traktować... jak się lata za facetem to masz efekt

Gość smutna zla itp.
Nie latalam za nim. To on latal za mna na poczatku

a wina zawsze leży po środku.... Ty mu pozwalasz się tak traktować a on to perfidnie wykorzystuje... no ale zapomniałabym Ty go kochasz on Ciebie jeszcze bardziej i na pewno się zmieni... Dziewczyno ile Ty masz lat i czemu masz taką zaburzoną psychikę? ( bez urazy)

Nie latalam za nim. To on latal za mna na poczatku NA POCŻĄTKU? Kochana... przeczytaj wszystkie swoje posty i odpowiedz sama sobie czy tego właśnie chcesz.

Gość smutna zla itp.
mam 20 lat, czemu zaburzona? On zawsze znajdzie wytlumaczenie, ze np. te flirty to zarty, ze jak bedzie chcial isc na impreze to i tak pojdzie, bo jest uparty, ze ja go nie rozumiem

Gość smutna zla itp.
nie moge przestac o tym myslec... wczoraj zawiodl mnie po raz drugi :( myslalam, ze sie zmienil

dobra rada - zapomnij, wyrzuć go z głowy. on się nie zmieni. bardzo byś pewnie chciała, ale on się nie zmieni dla Ciebie. łatwo mu to przychodzi i nie ma zamiaru z tego rezygnować. on nie chce z tego rezygnować dla Ciebie.

Gość smutna zla itp.
Agent provocatour... nie rozumiem czemu on nie chce byc szczesliwy z 1 kobieta, zyc normalnie, tylko ciagle imprezy, flirty :(

bo jest młody? bo chce się wyszaleć? bo taki ma charakter? bo mu to łatwo przychodzi? jest facetem, ma inny tok myślenia niż Ty. bywa. pociąga taki typ, co? ;)

Gość smutna zla itp.
Nie pociąga... Pokochałam go za coś innego, ale z czasem zaczęłam widzieć jaki jest naprawdę i nie mogę zapomnieć.

Gość smutna zla itp.
Nie ma tu kobiet, ktore kochaja drania? :( A moze bylas w takiej sytuacji? JAK ZAPOMNIEC?

Gość moniaaaa123321
pytasz jak zapomnieć? poplakac w poduszke jednego dnia drugiego dnia go znienawidziec trzeciego dnia zrobic sie na bostwo i zaczac robic to co sprawia ci przyjemnosc..... potem nawet nie bedziesz chciala o nim myslec

Gość smutna zla itp.
Ale plakalam juz... Juz prawie zapominalam i sie spotkalismy i wszystko wrocilo. Nawet jak gadam z nim tylko na gg to sie rozklejam.

on się tobą zwyczajnie bawi...nie ma innej na horyzoncie to wraca do ciebie bo wie że go kochasz i to wykorzystuje...nie daj się