Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrotka24

czy byłybyście złe na chłopaka

Polecane posty

Gość stokrotka24

że mieliscie coś zaplanowane na wieczór a on na chwile miał pojechać do kolegi, czekałybyście,po paru minutach okazało się że przyjedzie po 21 a po 21 żebym czekała do 22.00 bo kolegi jeszcze nie ma, dopiero wraca z dzieckiem. Zrobiłam coś takiego ze o 22.00 napisałam smsa że idę już spać, po 10 minutach zadzwoniłam że on powinien wracac już do domu bo musi wcześnie rano wstac a on do mnie że już jedzie po mnie, a ja że już idę spać,a on dlaczego nie napisałam smsa,okazało się że miał dźwięk wyłączony, to powiedziałam dobranoc, rozłączyłąm sie i napisałam sms że widocznie ma mnie gdzieś skoro musze 1,5 godziny czekać na niego a miało być góra 30 minut i na dodatek miał wyłączony dźwięk. jak myslicie dobrze zrobiłam że troche przez to na niego nakrzyczałam i mu napisałam że już nie będzie mydlił mi oczu?

Gość fdsdfsdfsfdsfstgt
dobrze zrobiłas.

Gość stokrotka24
:)chciałam sie upewnić, bo czasami się kłócimy i chciałam wiedzieć czy nie czepiam się od tak

Gość stokrotka24
jeszcze mu dziś napisałam ,żeby następnym razem tak nie olewał tylko napisał albo zadzwonił żebym nie czekała bo nie wiem ile to zajmie