Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fujara12

temat rzeka

Polecane posty

Gość Pełno wróżek
Jak to w życiu bywa. Gdy człowiek chce nie wiadomo czego. A życie jest tylko życiem.Ani białe, ani czarne. Po prostu życie pełne niespodzianek jutra. A dziś ? Jutro będzie już wspomnieniem.

Gość Szukam na kafeterii
ciekawych tematów. Nie zawsze coś znajdę. Ale tu zatrzymałam się i aż 3 razy czytałam.Czy naprawdę istnieje i taka miłość. Pełna poświęcenia i wyrzeczeń.Niespełniona i jednocześnie wypełniona po brzegi.Pełna bólu i łez. Ale miłość prze duże "M".

Gość zakręcona_w_czasie
Chciałabym i tak kochać i być tak kochaną. Nawet ze świadomością, że jutro umrę. Ale żeby przeżyć właśnie tak. Kochać i być kochaną. Ślepo z wiarą, ztaką siłą.

Gość ci wszyscy i te wszystkie
osoby, które pisały pisząc o swej wielkiej miłości, zrobiły to z próżności. Wiecie co ? Chcecie podkreślić swoją wyjatkowość, pisząc, że taka miłośc sie wam zdarzyła. Mnie też. I co z tego ?

Gość to wszystko
to bzdury.nie ma miłościi nigdy nie istniała. to wszystko to tylko wytwór wyobraźni.

Typowe Jak dupa przysiadła i panienki nie chciały już się interesować inwalidą to do żonki wrócił. Szkoda, ze nie pamiętał o niej jak zbierał wenery z prawa i z lewa. Jaka miłość? Chciałybyście aby wasz facet TAK was kochał? Zdradzając jak zdrowy i wracając jak już nikt go nie chce?

Gość Lady_Pamela
myślałam że tu znajdę fujarę, bo zniknął z tamtego tematu tej co zniszczyła.Topik już chyba umarł śmiercią naturalną.Wróć fujaro.proszę

Gość pomimo wszystko
Fujaro ! Dlaczego tak postępujesz jak ostatni cynik. Dawałeś nadzieję i nagle zniknąłeś z tamtego topiku. Nigdy nie przejmowałeś się opiniami osób trzecich, dlaczego teraz nagle zrobiłeś się taki zawzięty. Ta, co zniszczyła niby się podźwignęła, ale zobacz co ona wyprawia. Pisze jakieś bzdury, udziela idiotycznych porad innym kobietom a nie ma pojęcia że się ośmiesza. Ona zawsze prowadziła gierki z tobą a ty z nią. Ale ona i ten jej topik miał sens gdy pisałeś do niej. Czy ty naprawdę jesteś jej przyjacielem ?

Gość niemajaca pr......szuka
nie pisac mi tu tak prosze (chodzi o opis tej milosci). Poplakalam sie a nie mam pracy i chce byc w formie do szukania jej. 😠:o:( :)