Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maurys

Lato - dramat każdego faceta...

Polecane posty

Gość Maurys

Mam pytanie do facetów: czy wy też przeżywacie dramat każdego dnia, kiedy przechadzacie się ulicami i wasze oczy atakują odsłonięte nogi, uwypuklone biusty i widoczne krągłe tyłeczki? Przez to mam taki cug do seksu, że szok! Niestety moja partnerka lubi tylko raz w tygodniu, więc mam dramat! Apel do kobiet - nie róbcie nam tego!:)

Przenieś się do krajów muzułmańskich. Islam - to jes to! Te kobiety w burkach. Te zakryte całe ciała. Gdzie widzisz tylko oczy. A i to nie zawsze...

Gość Alicia26
Znowu to samo - jest juz taki temat ponizej. Ogolnie to zwierzyna z was faceci, ze o tych rozneglizowanych babach to sie nie wypowiem :/

Gość Maurys
Wiadomo, że tylko tak piszę - jesteście piękne i właśnie o tej porze roku najbardziej to widać i jesteście kusicielkami! Szkoda tylko, że kobiety są takie, że się bardziej czają - że nie obejrzą się za facetem, że czekają na nasz ruch. My się sępimy i oglądamy za Wami - a Wy? Wiem, że dużo jest nędznych kolesi z brzucholami i ubranymi targową modą i w jezuskach czy coś, ale ja tam jestem przystojny i miło byłoby gdybyście czasem na mnie zerknęły? Możemy się tak umówić, że jak mnie zobaczycie to się posępicie:)?

Gość zniesmaczony i widzący
A tych opon nie widzisz? toż większość to pasztety,te wylewające się fałdy,tłuste tyłki.

Gość Maurys
Odnoszę się do tych za którymi lubię się oglądać:) Jest część kobiet skąpo ubranych, których określam wysublimowanym mianem kobie, które "pozwoliły sobie":) Wiadomo, że celulit rządzi! Ale faktycznie niektóre Panie są tłuste, ale faceci też, więc nie ma co się rozwodzić. Minusem facetów jest to, że oprócz tego, że w wieku koło np. 30 lat są już podtatusiali z zośką to jeszcze ubrani są jak ciecie:)

Gość kalim
Maurys A ty chyba masz coś w głowie przeorane :P A może nadmiar słoneczka

Gość Maurys
Od razu przeorane! Nic mi nie jest poza tym, że jestem prawdziwym facetem:)

A ja ostatnio widziałam faceta z rozpiętym rozporkiem. Ale bokserki miał i nic ciekawego nie zauważyłam :(