Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezadowolony

Dzisiaj moje imieniny a od mojej dziewcyzny dostalem

Polecane posty

Gość niezadowolony

tylko jakieś czekoladki rafaello i flaszke:/ Rzeczywiscie jest sie z czego cieszyc:/:/:/:/:/

Gość Czarna---Mamba_
Doceń gest :P bo mogła nawet Ci życzeń nie złożyć, nie mówiąc już o prezencie

Gość jshjshd
wiesz flaszka zawsze Ci sie przyda,czekoladki zjesz.Moze nie wiedziala co ci kupic bo moze wszystko masz a na drogie prezenty z okazji imienin nie stac zeby wydawac kase.to w sumie nie urodziny.Zalezy co ty bys chcial dostac? Napisz bo jestem ciekawa

Gość Cheryll
Wyluzuj to tylko imieniny, czego sie spodziewales? W niektorych krajach Europy nawet o tym nie slyszeli

Gość niezadowolony
urodziny mam za 2 dni! nie wiem co bym chcial.

Gość Mogła sobie zapomnieć
ale pamiętała złamasie i powinieneś się cieszyć . A ty co jej kupiłeś > Mieszkanie , że taki niezadowolony . :O

Gość niezadowolony
na imieniny kupilem jej misia, nieduzy ale to cos.

a moze zloty lancuch bys chcial dostac co matko co za ludzie jak bym mial dziewczyne to bym sie cieszyl z takiego prezentu

W ogóle gdzie łeb, żeby na imieniny kupować sobie cholera wie jakie prezenty? Powinieneś się cieszyć z tego co dostałeś, a nie strzelać focha. 5 lat masz, czy co??

Gość dobrze
liczy sie pamiec a nie prezent

Gość wez sie ogarnij
ciesz sie idioto ,że w ogole pamietała

Gość fdsdd
a skad mozsz wiedziec ze osie z misia cieszyla? ja jak bym dostala misia nawet jak bym takiego prezentu nie chciala bo w sumie po co on mi potrzebny zeby stal na polce i sie kurzyl to i tak bym sie cieszyla bo liczy sie gest

ja nikomu nie składam życzeń z okazji imienin, i również takowych od nikogo nie oczekuję. A już tym bardziej jakiś prezentów! Poza tym liczy się pamięć!

Gość dlamnieok
ja właśnie tego typu prezenty, a raczej upominki dostaje i daje na imieniny ja ty. To tylko imieniny.

Szczerze ....to może trochę wstyd sie przyznać , ale ja nawet nie wiem kiedy mój mąż ma imieniny.... On pewnie daty moich tez nie zna , nawet ja sama nie znam. Nie obchodzimy takich "świąt"!

Gość hrabina von kozelll
hahah kolejny facet ciota! laska mu flaszke daje i czekoladki a temu zle! a ty jej jakiegos pluszaka ? no porazka cepie jeden! pewnie bys chcial jakiegos wypasionego iPhona tudzien innny gadzet? idz sie zmasturbuj w kaloryfer to ci dobrze zrobi

Gość niezadowolony
Na urodziny i na świeta daje mi bardzo drogie prezenty, ok dobrze liczy sie gest, ale spodziewalem sie czegos innego. Tak dalem jej misia na rocznice tez misia, na walentynki misia i kwiatka. na urodziny daje jej bukiet roz, na dzien kobiet dostała róze. Mysle ze to fajne prezenty dla kobiety i kazda by byla szczesliwa.

Gość samira chandra
a ja myślę że jesteś żałosny... powinno Ci wystarczyć że złoży Ci życzenia i da buziaka i to Ci powinno wystarczyć patałachu - fakt że kobieta która Cię pewnie kocha o Tobie pamięta 😠

Gość malinka-różowa
A ile wy macie lat??? Ja jak bym dostawała same misie to by mnie chyba szlag trafił, nie masz wogóle wyobraźni...No chyba że jesteście w podstawówce to się nie dziwię:)

Gość maryna ze mlynaaa
misie daje..no ciota jestes na maksa! to pewnie ma w pokoju mini pluszakownie! mysle, ze lepiej zabrac laske na jakis obiad, czy do kina tudziez samemu cos ugotowac dla niej i ladnei podac niz kupic kolejnego pluszaka! przeciez to infantyle i pokazuje brak wyobrazni i pojscie na latwizne! lepiej przywal w palnik i wychlaj ta flaszeczke, ktora dostales to Ci sie moze w mozgownicy rozjasni....heheh misie kupuje posikam sie zaraz....

Gość maryna ze mlynaaa
a jeszcze sie zapytam na jaki prezent liczyles ???? jestem bardzo ciekawa co by takiemu losiowi jak ty sprawilo przyjemnosc?

Gość sdasdafwef
ja uwazam, ze to abrdzo dobry prezent, do tego wpadnie do ciebie wieczorem, wspolnie wypijecie flaszke potem da ci dupy i uwazam ze wszystko gra :)

Gość oj nieee nieee ;))
lepszy jej prezent niz te Twoje misie

Gość fd3eferfr
a ja dostalam storczyka na urodziny, po 5 latach zwiazku. wtf? ze ma sie cieszyc z bukietu roz na urodziny? eee? moze cos ambitniejszego?

Gość niezadowolony
ale ja też bym chciał dostac misia, jak jej to dać do zrozumienia?

zemściła się za te wszystkie miśki^^ Oczekujesz niej nie wiaodmo czego, a sam nic specjalnego nie potrafisz wymyślić, kwiaty i miśki to najbanalniejsze z prezentów

Gość damianka
Cudna ta prowokacja. :D:D:D😘