Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietki83___

Młode kobietki, jaki nosicie rozmiar i ile ważycie?

Polecane posty

Gość 3krotka
28 lat 49kg wzrost 164cm rozmiar ubrań 34-36,zależy od firmy ;)

same rozmiary 34 a coraz więcej tematów o dietach raz są wszystkie chude innym razem wszystkie grube:) rozmiar 38 (jak ostatnio kupowałam ale ważyłam więcej lecz wątpię aby zmalał:D:), waga 53;)

Nie mam starych zdjec, skasowaly sie :D Poza tym nie chce sobie robic antyreklamy :D. Cale gimnazjum do drigiej klasy liceum mialam wlosy sciete na chlopaka. Pod koniec drugiej klasy lic odezwala sie we mnie kobieta i postanowalm je zapuszczac.

Gość nosze rozmiar 36 i waze 54 k
Wyglądasz poważnie, widzę zmarszczki mimiczne, nosowo- wargowe i nieswieza cere, zbyt dojrzala jak na swoj wiek, masz problemy ze skora, borykasz sie z rozrzezonymi porami? Na pewno masz juz sporo drobnych lin pod oczami, widac to, nie zamierzam sie klocic, zdjecia nie sa rzeczywiste, widac ze fotoczopowane, pewnie bez podkladu nie wychodzisz z domu wybacz, ale znam sie na tym i nie pisze tego zlosliwe, mozna cere odbudowac, unikajac slonca, stosujac filtry, retinole, odp diete, sypiac, uprawiac sport, jest masa sposobow zeby o siebie lepiej dbac powodzenia

chociaz zdjecia nie sa fotoczopowane ale na 2 i 3 zdjeciu widac wyraznie ze twoja skora ma wiecej lat niz w rzeczywistosci, zalaczylas zdjecie, moge sie chyba wypowiedziec, nie chcialam cie urazic twarz masz sliczna i dbaj o nia lepiej, bo szkoda zeby sie przedwczesnie zeztarzala

Gość bla bla bla blaaaaaaaaaaaaaaaa
18 lat 53 kg 175cm góra 34 dół 36

Gość 3krotka
Dziewczyny,trochę kultury...a nie od razu bluzgi. Nikt nie pisze że Gosialicious brzydka jest,bo nie jest,ale fakt faktem,że wygląda na starszą niż jest w rzeczywistości,sama dałabym jej spokojnie z 25lat. A co do cery itp nie oceniam ,bo się nie znam :P

PEWNIE ZE JEST LADNA, ALE MA ZMECZONA CERE I WIEM ZE TO BOLI, ALE NIEPOTRZEBNIE wiec sam spie_przaj dziadu niemyty a jakbys zobaczyl moja twarz to bys sie skichał z zazdrosci, ale po co byle glupcowi udowadniac cos, skoro nic nie rozumie dziad jeden

Zadnych poprawek na nich nie ma :D (jedynie zmniejszane) Tak, cery nie mam zbyt ladnej, nikt u mnie w rodzinie nie mial nigdy ladnej cery. Ale ja swoja jeszcze niszcze, bo kocham sie opalac. Doly pod oczami to nie zmarszczki ;) (tez u mnie w rodzinie norma, ze sa doly pod oczami)

165 cm, 48 kg, rozmiar 34- 36 I też uważam ze ta cera jest bardzo dojrzała, dużo starsza od biologicznego wieku. Bo wynika że dziewczyna ma raptem 20 lat, szok.

Gość blingers
gosialicious.Ona jest ładna,czego Wy od niej chcecie? Zmarszczki mimiczne ma każdy ,bez przesady :O

Zmarszczki nosowo-wargowe?? Smieszna jestes dziewczyno :D Cery nie mam idealnej i wiem o tym doskonale, ale historie swiata napisalas idealna.

Ja sie n ie bulwersuje, ja mam niezly ubaw :D W pracy nic sie nie dzieje, nikt nie dzwoni, nie ma papierow do wypelniania to przynajmniej ludzie z kafe mi jakas rozrywke zapewniaja :D Zaraz mi bateria na laptopie padnie :(

Gość quici
wiek- 24 lata wzrost- 160 cm waga- 48 kg Ubrania: góra 34 dół 36

Gość nunaaaaaaaaa
ja mam 23 lata, mam 168 cm , waga 53 :/ chcialabym wazyc 48 :D rozmair S nosze buty 36

Gość do gosialicious
gosia, nie rzucaj się tak:) podejrzewam, że chodzi o np 3 zdjęcie i "zmarszczkę" idącą od nosa do wargi. Może na zywo tak, nie masz, ale na zdjęciu, tak to wygląda...może przez nos. I pamiętaj, że oceniamy Cię na żywo. Powiedziałabym, że jestes w moim wieku, a mam 29 lat, fakt, że nie wyglądam, ale na 20 na pewno tez nie:) Podejrzewam, że te komentarze, to na przyszłość, chodzi o to, żebyś długo wyglądała tak ładnie:)

Gość do gosialicious
no i mam 16, rozm 36, waga 52

Gość do gosialicious
heheh, miało być 169cm

Gość do gosialicious
sorry za ilość postów i literówki;) *miało być NIE oceniamy Cię na żywo

Gość gurtr
34-36. ważę ok 49. i też jestem 1983 rocznik

55 kg, rozmiar 38, wiek 27 lat. Gosia piękna kobieta z Ciebie ale faktycznie dałabym Ci ok 30 lat, choć zmarszczek nie widzę. Ja bym chciała wyglądać dojrzalej bo wyglądam max. na 20 lat i przeszkadza mi to w pracy, którą wykonuję.