Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katiaaaaaaaaa23

facet mi powiedział ,ze

Polecane posty

Gość katiaaaaaaaaa23

nie zasługuję żeby być dla mnie milym i mowić mi komplementy. bo jakis rok temu jeszcze mi mówił często ,,ale ślicznie wyglądasz " itd. ale wtedy to byl poczatek zwiazku. od tego czasu zmieniłam się nawet na korzyść bo teraz częściej słyszę komplementy od innych facetów. a od niego nie :( kiedyś slyszał jak na ulicy jakiś facet mi mówil komplementy i chcial sie umowić to skomentował ,,akurat jest na co patrzeć". przykro mi sie zrobiło... Stwierdził ,że na to nie zasługuję bo nie umiem gotować np i jestem próżna bo się maluję itd i powinnam mu pomagać w pracy itd mimo ,że on mi w niczym nie pomaga bo mam wiecej czasu od niego ,a oczywiście nic bym z tego nie miała. Wiem ,że mam wady ,ale nie raz zmywam nawet u niego i odkurzam chc jestem tam gosciem ,prasuje mu koszulę ,a on twierdzi ,że jestem leniem bo mu codziennie nie gotuje , nie robie śniadania zawsze ( czasem chce mu zrobić to on nie chce i woli sobie rosół odgrzać od mamy) . Może powinnam nauczyć się gotować np. ale to ,że mam pewne wady to jest powód żeby mi nie mówić milych rzeczy i byc często nie milym dla mnie jakby obrażonym bo nie zasługuje na lepsze traktowanie?

Gość katiaaaaaaaaa23
wogóle np jak on się czymś stresuje np tym ,że musi cos tam zrobić to jest dla mnie nie miły i sie czepia np ,, ta bluzka akurat nie pasuje ci do tej spodnicy" a ubieram sie dość zwyczajnie wydaje mi się ,że ładnie , koleżankom sie podobają moje ciuchy. a potem się tłumaczy ,, a bo dzisiaj nie pogadamy bo mam to i to do zrobienia i co mam radośsia tryskać?" albo czasem się martwię ,że nie odbiera tel czy cos sie stalo np ,a on wtedy mowi ,, mialem taki zly dzień ,że nie chciało mi się gadać " ale czy jego to usprawiedliwia takie wyżywanie sie na innych i okazywanie humorów ?

Gość katiaaaaaaaaa23
albo komentuje ,że do jakiejś dziewczyny to mi dużo brakuje.. bo np ona potrafi gotować , a ja nie ,albo ona pracuje w polu ,a ja nie bo mieszkam w mieście. dobrze ,ale z drugiej strony ta dziewczyna studiuje smieszny kierunek już nie pamietam co to było ,ale cos z socjologią nawet nie socjologia . albo jakaś dziewczyna co ją tak chwali ,ze pracuje w polu tak ciężko zdradza swojego chłopaka o czym on wie. ciekawe co by bylo jakby byl z nimi?

Gość lo matko
to chyba ta sama spiewka co pare miesiecy temu tylko rzecz miala dziac sie za granica. Nudne to juz 💤

Gość byle co byle było bleh
Po co jesteś z takim bezndziejnym człowiekiem? Weź zostaw i znajdź sobie kogoś wartego ciebie.