Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byla sobie zabka mala

moj wiek

Polecane posty

Ostatnio koleżanka ( nie zlośliwie) powiedziala ze wyglądam na 3 lata starsza niz w rzeczywistości. Troch mi sie przykro zrobilo. Dbam o siebie, ubieram się " młodzieżowo" , nie jestem gruba, maluje sie delikatnie... nie wiem z czego to wynika. Swoja droga koleżanka wygląda na 15 lat mając 28 :)

:) mile, ale jak tak na siebie patrze .. to może faktycznie... nie wiem co sie da z tym zrobić... czy sie tym przejmować

rad tu nie dostane, pocieszenia tez :) ale fajnie sie wyżalić

ubieram sie normalnie w sensie " młodzieżowym" miałam na myśli ze nie jak stara baba ;)

Gość bezproblemowaprawie:)
e tam nie przejumuj sie moze ona sciemnia....siostra meza ma 10 lat wiecej niz ja i osttanio mi powiedziala ze pewnie ludzie nas myla bo ona tak dziewczeco i mlodo wyglada :( i jak ja bo zatrzymala sie w miejscu z czasem.,...az przykro jej bylo sluchac jakie to brednie sobie kazdy wmawia zeby sie poczuc lepiej niech sobie mysli tylko nie ubiera sie juz jak ja bo glupio przyznaje to wyglada :(

Czym wy się kobitki przejmujecie? :) Mnie ostatnio jeden pijaczyna dał 14 lat i dziwił się, że kupuję papierosy w sklepie :P A większość ludzi jednak daje mi 26-28, podejrzewam, że to przez styl ubierania :) A mnie to guzik obchodzi i nigdy nie zrobiło mi się przykro, że jedni odejmują a inni dodają wieku :)

Gość spoko nie martw sie
mi ogolnie daja 22 a mam 24 tylko moja mama mysli ze wszyscy mysl ze to moja siotra a ona mam 50 lat i na tyle wyglada chyba ja na 50 nie wygladam zawsze mnie to wkurza, moj facet ma 36 ludzie daja mu 25 moja babcia dala mu 18 hehehehe (razy 2 chyba)

Gość spoko nie martw sie
ogolnie chyba ludzie w lustro nie patrza i sobie pierdoly wmwiaa albo sugeruja sie slodkimi klamstwami innych ludzi