Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pan Prowizorka

Sen

Polecane posty

Gość Pan Prowizorka

Co może oznaczać sen, w którym leże obok kobiety, po chwili głaskam ją po pupie, ona się odwraca i uśmiecha do mnie? :D I to całkiem poważnie :D Zaraz po tym się obudziłem i nie mogłem przypomnieć jej wyglądu :D

Gość dr. hałs
jestes prawiczkiem. masz niezaspokojone potrzeby seksualne 🖐️

Gość moze przypomnisz
czy tobie stojal po obudzeniu?

Gość Ciupka16
Nie "stojał" :D

Gość ollamonolla
heh, a co powiesz na taki: pracujesz sobie na polu winogron, nagle patrzysz w gore i widzisz lecacego wielkiego ptaka, ktory, jak podlatuje blizej okazuje sie byc latajacym niedzwiedziem, spada na glebe niedaleko ciebie, a ty jestes taki sparalizowany, ze nie mozesz uciekac :D

Gość Pan Prowizorka
@Ciupka16 - potwierdzam xD

to proste głaszczesz ją po pupie co oznacza że masz dylemat bo jest to słodki tyłeczek kobiety utarte wzorce którymi się kierujesz zaczynają przestawać dominować dlatego nie pamiętasz jej twarzy wyparłeś to z swojej pamięci i powoli zaczyna się budzić druga natura z tond ten tyłek bo gdyby był męski od razu przeszedł byś do dzieła jesteś gejem uświadom to sobie i przestań tłamsić

Gość natson
ollamonolla zmien dilera

Gość moze przypomnisz
jak nie sterczal ci to nie byles podniecowy az tak

Gość Pan Prowizorka
@piąte koło - Zero beki :(

Gość ollamonolla
nie cpam :P powaznie, chociaz czasami sie zastanawiam czy ktos w ukryciu mi czegos nie podaje :)

Gość Pan Prowizorka
Ale to była niesamoWITASDADASDKASDKSAKDAK SDKSAKD ASKD@!#$@!#@!#@!#@!#@!# DZIEWCZYNA @!#@!#@!#! #@!# !@ Jak się obudziłem, to nie mogłem uwierzyć, że to był sen :D

Gość monijuszka
a mi sie wczoraj sniło ze umarlam ;/ cholera jasna.. doslownie taka chwila, ze byl w centrum wybuch wszyscy zaczeli biec, nagle wszyscy ustali w bezruchu bo wiedzieli ze nie zdaza, spojrzalam na moja siostre ktora byla ze mna i nastapil wybuch. wiedzialam ze umarlam, przed oczami mignal mi ojciec ktory nie zyje. ten fakt to bylo calkiem przyjemne uczucie trwalo doslownie chwile ;/ obudzilam sie od razu... nie wiem co mam o tym myslec.