Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Felicitammm

Dzisiaj premiera...

Polecane posty

Gość Felicitammm

Zmierzchu nie pojechałam bo mam szlaban:( Psiapsiuły już esy slom, ze jest ekstra a seans zaczyna się o 20 teraz spacerują po Krk i w ogóle ehhh:( Mam strasznych starych :(

Gość Redaktur Naczelny
Nie mów tak o nich bo ci skóre złoja, dziecko! 😠

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ten film to lipa.

Gość Felicitammm
Ciekawe jakbyś ty tak zył jak ja wieczne zakazy nakazy zero swobody:( Jak kiedyś mnie kolega do domu przyprowadził to fochy miała matka, że to mój chłopak i mnie pewnie maca:( Dlaczego oni sa tacy?

Gość Felicitammm
nie! Nie mów tak to najsuperowszy film na cały wszechświat!Jeśli nie powstanie 4 cześć popełniam samobójstwo!

Gość ciemną nocą na ulicy
chodzi ci o ,,Zaćmienie"? laska, wrzuć na luz. Książka jest łzawą historyjką. I wszystko jest do zniesienia oprócz samej mdłej Belli. Czytałam książki, i mimo że są łzawe jednak fajnie się czyta, no i jest parę super cytatów:D Najbardziej polubiłam przyszywanego ojca edzia, o którym autorka nie raczyła się jednak za bardzo rozpisać, bo wszędzie były denne rozmyślania Belli. a film? poracha:O i ten wymalowany Pattinson.....

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Lipa, lipa, lipa :D

Gość Felicitammm
:( Ale ja zaraz umrę bo nie mogę byc z moimi idolami. Kocham ten film, te postacie i zabiłabym dla dzisiejszego dnia żeby tam być. Nigdy nei wybacze rodzicom tego co mi zrobili. Zreszta nie zamierzam sie do nich oddzywać .Matka powiedziała, że jak mam fochy to nigdxzie nie pojade ale ja mam to gdzieś bo i tak zależało mi tylko na premierze a nie na jakimś dennym wyjeździe nad morze i co ja miałabym tam robić?

Gość ciemną nocą na ulicy
O Boże, kolejna zmierzchowa psycho-idiotka .:O idź się powieś, nie zobaczyłaś Pattisona, twoje życie już nie ma celu:O

Gość egotastic
to kup se ajfona ulży Ci :classic_cool: