Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chhlopak dziewczynsssdsy

ona nie ma ambicji!!!Pracuje jako pokojowka w hotelu

Polecane posty

Gość chhlopak dziewczynsssdsy

Niedawno dostala prace w banku na infolini(obsluga klienta)i teraz odezwano sie tez na jej stare cv w sprawie pracy jako pokojowka w 4 gwiazdkowym hotelu?I co...stwierdzila ze bedzie pracowac w banku i jako pokojowka bo bedzie miala wiecej kasy(ma obsesje na punkcie pieniedzy!)zamiast pisac prace mgr i rozwijac sie w banku to ona bedzie robila za pokojowke!!:OMam dosc jej chorych pomyslow jak ona nie bedzie sie przed sama soba wstydzila myc kible:O

żadna praca nie hańbi uważaj żebyś ty tych kibli kiedyś nie musiał myć,bo nigdy nie wiesz ,czy za jakiś czas nie będzie to Twój główny zawód:O

Gość maryna ze mlynaaa
wiesz co jest gorsze? nie to ze bedzie myla kible w hotelu tylko to ze ma obsesje na punkcie kasy! tacy ludzie sa jak zmije.....lepiej pomysl czy chcesz byc z taka pijawka co tylko widzi $$$$$$$$

Gość i co ze ma obsesje na punkcie
kasy?kasa jest wazna..Ona chce sama pracowac jewst pracowita.Wolalbys nieroba pierdolocego ze asa jest niewazna a wazna jest milosc:O???

Gość brenda ma dziecko
kobieta, ktora nie ma duzo pieniedzy jest niczego nie warta wiec rozumiem twoje oburzenie, ja bym ja kopnal w dupe i powiedzial dowidzenia

Gość fiziamizia
aco ty autorze robisz ? pracujesz gdzieś ?

Gość fiziamizia
autora zatkało tak skomplikowane pytanie :)

Gość auuuttorr
pracuje jako analityk kredytowy

Gość Call me ...
Autor ma rację ... nie ma ambicji ... ale jest jeszcze gorzej nie ma perspektywicznego spojrzenia na sprawę ... o ile w banku może się rozwinąć i awansować - za tym idzie też kasa ... tak będąc pokojówką już nie awansuje ... chyba, że rozwinie usługi ... :P

Gość wasaty maryjan
najebane macie w glowach na punckie kasy i tyle wam powiem!!!!!!

Gość obsługa infolinii
to najgorsze gówno a o rozwoju to możesz sobie pomarzyć hahaha w banku rozwijać haha na infolinii czy przypadkiem nie uderzyłeś sie za mocno w głowe?

Gość SuwaczkowaaaAAA
to ze onachce pracowac tu i tu to nei znaczy ze jest zmija Widocznie ty sie chasmisz swoja kasa by jej nawet glupiego kwiatka kupic skoro dziewczyna idzie na dwie prace pracowac To ze chce pracowac to nie jest zle pracowac bedzie a nie krasc

Gość Call me ...
Za to pokojówka z pewnością rozwija się ... :O Od czegoś trzeba zacząć i z pewnością z tych dwóch ofert - infolinia jest ciekawsza i budzi większe nadzieje, niż pokojówka ... Czego nie rozumiesz? :O

Gość do call me
przeciez autor napisal ze ona nie zrezygnuje z pracy w banku

Gość fiziamizia
jak dziewczyna nie pracuje - źle - bo nie ma ambicji , chce ciagnać kasę z chłopaka , pasożyt . jak pracuje , chce być niezleżna , zdobyć doświadczenie , nawiazak kontakty - też niedobrze - bo " ma obsesje na punkcie kasy " ty , autor - ja mysle ,ze ty jesteś po prostu zazdrosny o niezależność swojej dizewczyny , która potrafi i w banku pracować i być pokojówką . a pogardliwie o myci toalet najcżęscie wypowiadajasie ci co nie potrafią prosto do kibla naszczać .

Gość do call me
pokojowka w dobrym hotelu z napiwkami moze wyciagnac nawet 1800zl do tego doda oprace na infolini i bedzie miala w mlodym wieku 2500tys na reke.inne odbieraja telefony jako sekretarki za 80zl

Gość Call me ...
aaaa .... a to co innego ... nie doczytałam ... a to niech sobie pracuje ...

Gość obsługa infolinii
Call me ... Za to pokojówka z pewnością rozwija się ... Od czegoś trzeba zacząć i z pewnością z tych dwóch ofert - infolinia jest ciekawsza i budzi większe nadzieje, niż pokojówka ... Czego nie rozumiesz? to ty nie rozumiesz dla mnie infolinia banku to syf, a ja tu nie wypowiadałam sie na temat pracy pokojówki, nic nie porównywałam obu ofert tylko wyraziłam swoje zdanie na temat takiej pracy, jeśli ktoś tu czegoś nie rozumie to ty

Gość Call me ...
Ale to się da pogodzić? Przecież pracują na zmiany, skąd pewność że to się uda pogodzić?

Gość Call me ...
obsługa infolinii - tak podchodząc do sprawy, to większość ofert pracy to syf ... długo by wymieniać ... :O

Gość do wyzej
powiem ci tak ja cale zycie pracowalam w handlu mialam juz dosc tej pracy..chcialam cos zmienic i zatrudnilam sie w szpitalu jako salowa i do dzis nie zaluje nikt nie stoi nade mna nikt nie opierdala nie musze martwic sie o manko .do pracy ide z przyjemnoscia.przez 25 lat handlu nie awansowalam a tu po 4 miesiacach juz mam awans.ale to ze nie mam szkoly medycznej znaczy tylko tyle e zawsze na wizytowce bede miala salowa albo starsza salowa ale to wcale nie znaczy ze myje kible.pozwol robic jej to na co ma ochotea jezeli dziewczyna chce zarobic to chyba dobrze o niej swiadczy?faceci maja lzej pojda na budowe i ze 2500 zl przyniosa o my?zapierdzielamy nieraz po 10 godzin(tak jak ja w handlu)i wyplata 1200to jest niesprawiedliwe ale tak jest wiec jesli wziela 2 prace ja nie mam nic do niej stara sie!!!!!!!!teraz tez mam 1200 ale do pracy ide z checia a do sklepu szlam z przymusu czemu ja wczesniej tego nie rzucilam?????

Gość do wyzej
a powiem jeszcze jedno zarabiam wiecej kasy niz moja kuzynka ktora jest po studiach

Gość autorrrrt
w infolini moze ustalac dni i czas pracy tam ma teraz pracowac 4-5godzin a reszta jako pokojowka.Wiecie ile zarabiaja pokojowki?

Gość do wyzej
przepraszam przez 15 lat handlu

Gość autorrrrt
orientujecie sie ile moze wyciagnac jako ta pokojwoka bo poklocilismy sie i nie chce mi powiedziec

Gość do wyzej
ze 2000 napewno tak mi sie zdaje to tez zalezy od wielkosci miasta i od napiwkow

Gość autorrrrt
w lodzi w grand hotelu

Tylko jaka jest pewność, że w banku awansuje i czy w ogóle ma możliwość tam awansu. Łatwo mówić trudniej zrobić.

Gość do wyzej
nie mieszkam w lodzi wiec nie wiem ale tak jak mowie jestem pewna ze jest to kwota powyzej 2000 ale co tak naprawde cie meczy to ze tam pracuje czy ze zarabia wiecej od ciebie?

Gość hahahahahahahhahaa
chyba zartujesz gora z 1200zł:o