Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotka 24

mój chłopak jeździ tiram

Polecane posty

Gość kotka 24
no chcemy być razem, bo pomimo tego że się różnimy to się kochamy i chcemy być razem

Gość Call me ...
Mam CB to wiem, co się dzieje ... jak nie wcześniej to później ... obrzydliwe, co obserwuje też po drodze gdzie stoją tirówki ... taki staje tylko, zaciąga firany i jechane ... zero krępacji .. bo przecież jest z daleka ... normalnie przy drodze go obsługują ... :O Mąż koleżanki też jest tirowcem ... i żonie ciu ciu ciu .. w dziubek słodzi .. a potem do mojego męża: "Mówię Ci, te są dobre pod XX, w tym mieście niezłe, nie polecam tych przy zjeździe XX" Obrzydlistwo .. :O

Gość kotka 24
oja, masakra

Gość Call me ...
Niestety przedstawiciele handlowi są trochę podobni ... Mnie jeden to nawet proponował pod marketem za kasę ... :O Myślałam, że się wyrzygam ... :O

Gość Call me ...
Ja objuczona zakupami, a ten jedzie za mną i prosi zaśliniony ... :O I jeszcze obiecuje niezły zarobek ... Obrzydliwe ...

Gość Call me ...
I znam jednego przedstawiciela handlowego, który z pewnością chodzi po agencjach towarzyskich ...

Gość kotka 24
oja ,straszne,dajcie spokój,mnie wogóle takie osoby brzydzą i jak widze tirówki to ja nie wiem jak one tak mogą

Gość Call me ...
Ogólnie wszystkie myślimy, że nas to nie dotyczy, że to zawsze jest kogoś mąż, czy chłopak... a przecież tyle tirówek, tyle agencji ... i wszystko świetnie prosperuje ... paru facetów ich by nie utrzymało, bo to świetny biznes ... myślę, że jest ich więcej niż nam się wydaje ... :O

Gość kotka 24
no ja wierzę że są ludzie którzy nie zdradzają i jeśli chodzi o mojego chłopaka to mam zaufanie do niego w tej sprawie

Gość Call me ...
Znam parę z pracy ... on wyjechał na szkolenie i w hotelu zaproponowali facetom dziwki ... i wziął ją ... :( miesiąc przed ślubem ... brrrr...

Gość Call me ...
Był u nas taki jeden (ma własną firmę i wykonywał zlecenie) czego on nie posuwał ... to szok ... z jedną nawet mieszkał ... dawała mu na wszelkie możliwe sposoby, czasem przyprowadzała koleżanki ... wyprowadzała się tylko, kiedy żona z dziećmi wpadała w odwiedziny ... :O Opowiadał o tym bez krępacji ... :O

Gość kotka 24
o ja,straszne, że też niektórzy faceci tacy są

Gość kotka 24
no własnie do mnie zadzwonił że dziś nie wróci bo musi pojechać w jedno miejsce jeszcze a jutro rano musi wczesnie zacząc i razem z kolegą bedą w aucie spać

Gość kotka 24
a mam takie pytanie,zawsze jak rozmawiacie ze swoimi chłopakami przez telefon i konczycie rozmowę to zawsze mówicie sobie buźka, albo cos takiego?bo ja często mówię a mój od czasu do czasu