Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Waliie

Czy moge byc w ciązy ??

Polecane posty

witam wszystkich ;) Chciałabym dowiedziec sie czy moge byc w ciązy.. Za chwile skoncze dopiero 17 lat i nie byłaby to dla mnie miła wiadomosc ;/ Mam nieregularny okres i zawsze zabezpieczałam sie z moim chłopakiem w czasie stosunku a puzniej sprawdzalismy czy prezerwatywa jest cała , zawsze było w porządku.. jednak ostatnio kochalismy sie bez prezerwatywy dosłownie kilka sekund by zobaczyc jak to jest.. ostatnio okres miałam 27 maja a teraz mamy 30 czerwiec i nic.. Wiec stąd pytanie czy moge byc w tej cholernej ciązy ?? Licze na wasze odpowiedzi :) pozdrawiam

Gość jknonoinmn
zrób test...

Gość samira chandra
a dawno był ten stosunek?? jeśli ze 2 tyg. temu to zrób test i się nie martw bez powodu :)

Gość Zdecydowana 1977
chyba logiczne, że bez zabezpieczenia zachodzi się w ciążę... nie wiemy jak się dzieci robi????????????????

Gość do Wallie
Tak, mozesz byc w ciazy. Do tego nie trzeba nawet kilku sekund. A ile dni po okresie mialo miejsce to "zajscie"?

Gość inaatakaaa
Nie straszcie jej. Mnie straszyli, kiedy byłam niedoświadczona i później poszłam po tabletkę po. A wcale nie musiałam jej brać. Oprócz wydanej kasy dostałam torbieli na jajniku i musieli mi ją usuwać. Prawdopodobnie nie jesteś w ciąży. Skoro się boisz, to możesz sobie zrobić test. Pozdrawiam:)

dlaczego ludzie tacy sa jacys dziwini??Przeciez w ciaze mozna zajsc tylko jesli mezczyzna sie spusci bedac w kobiecie:P(no jest jeszcze plyn ejakulacyjny ale to malo prawdopodobne,ze moglaby tak zajsc) bardzo malo prawdopodbne,ze jestes w ciazy(jak wygrana w totka takze spij spokojnie) ale test sie robi zawsze jak sie spoznia okres.Jesli nie jestes w ciazy to i tak wybierz sie do ginekologa i powiedz o nieregularnych miesiaczkach.

Gość do Wallie
No wlasnie! Dlaczego ludzie sa tacy dziwni? Przeciez w plynie ejakujacyjnym znajduja sie miliony plemnikow!!! Jezeli dochodzi do stosunku bez zabezpieczenia to zawsze jest ryzyko ze bedzie z tego dziecko. Jak mozecie pisac jest ze prawdopodobnie nie jest w ciazy, skoro prawdopodobienstwo jest 50/50. To ze komus sie tak udaje zabawiac latami i nic, nie znaczy ze wszystkim sie udaje, bo niejedna juz w taki sposob zostala mama. A na tabletke "po" to juz chyba za pozno. Panikowac faktycznie nie ma co, bo i po co? Bedzie co bedzie i tak.

No i po strachu :) Dostałam Okres heh ;) jeszcze nigdy sie tak z tego nie cieszyłam.. Dziekuje wszystkim za wypowiedzi w tym temacie :)