Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdenerwowana34545

Kamiennica prywatna, pomocy!

Polecane posty

Gość Zdenerwowana34545

Dziś płaciła za mnie czynsz ciocia bo nie było mnie w domu jak właściciel kamiennicy przyszedł... Gdy zobaczyłam już kwitek ,zdenerwowałam się! Mój facet trzymał na moim podwórku 3 dni samochód, w miejscu mojego wujka, który wyjechał, więc miejsce było wolne... Wujek za to płaci. Pozwolił żeby mój facet tam stawał jak go nie ma. A właściciel doliczył sobie do czynszu 40 zł za to ,że on stał 3 dni tu! Zadzwoniłam do niego a on zaczął na mnie wrzeszczeć,że samochód stawia się na ulicy ,a tu się płaci. Spytałam czy jak rodzina do kogoś przyjeżdza to też musi płacić,on ,że tak... A ja ,że jestem bardzo ciekawa. Powiedziałam mu,że za miesiąc zapłacę 40 zł mniej za czynsz bo tak nie będziemy rozmawiać, a on na to ,że mogę się wyprowadzić jak chcę, a ja ,że niedługo to zrobię. Ogólnie rzecz biorąc widziałam się z nim 2 dni temu i pytał kogo samochód, coś tam chwile gadał, a ja spytałam czy może stać, on na to ,że może. A dziś liczy 40 zł ??!! MOgę coś z tym zrobić czy jestem przegrana??

Gość Zdenerwowana34545
Pomoze ktos?

Gość
ja bym sie zatanowila czy nie doniesc do skarbowki. bo skoro z czynszu placi podatek to z tego tez chyba powinien po 2 sprawdz co masz napisane w umowie jak nie ma o tym slowa to nie powinien moc tego zrobic

Gość Zdenerwowana34545
Kiedys mi policzyl 30 zł odsetek bo 3 dni sie spoznilam ze splata czynszu... Bo mnie nie bylo... Co mam zrobic teraz? nie znam sie na prawie... Moze ktos wie...

Gość
napisz na jakims forum prawniczym

Gość Zdenerwowana34545
Poszukam jakiegos

Gość Zdenerwowana34545
Jednak gdyby ktos znalby sie na tym to poprosze o jakies wskazowki

Gość Zdenerwowana34545
odswiezam