Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dark Star Quenn

Moj chlopak mnie bije....a slub jud niedlugo...co robic!

Polecane posty

Gość Dark Star Quenn

Mój chłopak mnie bije jak tylko coś zrobię nie tak, na co on się nie zgadza, sprzeciwię się mu. Strasznie go kocham bo poza tym jest cudowny, opiekuńczy, robi dla mnie wszystko ale z drugiej strony wiem ze tak nie powinno być. Za miesiąc bierzemy ślub, goście zaproszeni, sukienka kupiona, tort zamówiony, rodzice by mnie chyba zabili jakbym teraz nagle to odwołała. Zresztą ja go kocham nad życie ale on ma taki strsznie dominujący charakter że czasem się boję jak to będzie. Koleżanki wszystkie zazdroszczą mi takiego faceta bo jest strasznie przystojny no i konkretny- w ich oczach tzn nie ma problemów z podjęciem decyzji, zawsze stawia na swoim itd. Ale nie wiedzą że również w stosunku do mnie. Nie wiem co mam z tym zrobić. Z jednej strony nie wyobrażam sobie życia bez niego ale z drugiej str. jakie to życie jeżeli za każde nieposłuszeństwo z mojej strony...bije mnie. Nie wiem co mam zrobić, czy ktoś mi może coś poradzić? Może ktoś był w podobnej sytuacji i jego partner się zmienił np. ?

Gość hang on sloopy
Uciekaj kurwa! Proste!

Gość bende guosowaua na kota Alika
taki opiekuńczy że ryja obija

Gość żartujesz chyba z tym tematem

Gość ab7
spoko a po ślubie zostaniesz na zawsze jego workiem treningowym widać musi cię bardzo kochać

Gość Dark Star Quenn
a najgorzej o jak mu nie chce loda zrobić to wtedy mnie łapie za włosy i drze ryja ciągnij suko, potem rzuca twarzą o podłoge i każe lizać sobie odbyt

ludzie się nie zmieniają....czemu dopuściałaś , zeby sprawa zaszła tak daleko? dopiero teraz zaczął Cie bić?

Gość dobrze
dlaczego nie ktore dziewczyny siedza przy takich facetach jak takie wroki trningowe... nie bedziesz miala z nim normqalnego zycia... zastanow sie co robisz

Gość Dark Star Quenn
problem w tym że to mnie podnieca jak mnie tak bije i gwałci potem

Gość Odrzucona przez siebie
Zosatw go, chyba, że pójdzie na skuteczną terapię. Nie marnuj sobie życia !

Gość SOS12
UCIEEEEKAJ JEŚLI MASZ CHOĆ TROHĘ OLEJU W GŁOWIE.POMYSL O WASZYM PRZYSZŁYM DZIECKU-MĄŻ TEŻ BĘDZIE SIĘ NA NIM WYŻYWAŁ,BO BEDZIE SŁABSZE I NIE ZAWSZE IDEALNE.MI BY SERCE PĘKŁO...

Gość Dark Star Quenn
Klapsów w tyłek nie uważałabym za problem, chociaż takie też są, ale nie tylko. Potrafi mnie uderzyć w twarz, zamknąć w pokoju na klucz itp. A powodów jest dużo. Głównie chyba zazdrość albo po prostu przy normalnej kłótni. Albo jak coś mi każe a ja tego nie zrobię.

Gość a ja ci radze ,zebys
siedziala z nim !W koncu za cos go kochasz,za to ze opiekunczy /!/ za to ze cie tlucze !,ze taki stanowczy ! no sam miod ! Kochasz go za to ,ze raczy zyc i ze cie leje! To ,ze on istnieje to raczej nie jest jego zasluga!!

Gość ________Mewka__________
Dziewczyno uciekaj jak najdalej od niego. Moja siostra cioteczna trafiła na takiego samego typa jak ty. Tez ją bił. Był bardzo przystojny zresztą do dziś jest ale co z tego ? Ona była głupia i z nim była i po jakimś czasie zaszła z nim w ciążę. Mieli wtedy po 21 lat. Bił ją również w ciąży... Pił... robił awantury... Teraz mają po 36 lat ich życie wygląda prawie tak samo... on pije roboi awantury... ale ona mu się nie daje... On teraz wyjeżdża za granice wraca na 2 tyg i znowu tam jedzie i tak w kółko ich łączą tylko dzieci mają ich dwoje.

Gość Weronika-> weronka
daj mu kopa w d**ę i znajdź lepszego

Gość powiedz o tym rodzicom
sami wszystko odwolaja , zobaczysz. glupio robisz, ze nie chcesz odwolac slubu, bo sukienka, goscie itd. czym jest kawalek szmatki w porownaniu z katorga przez cale zycie. jezcze Ci ta biala kiecka bokiem wyjdzie

Gość odejdz
uważam, że lepiej odwołać ślub odejść teraz bo potem z podjęciem decyzji o rozowodzie będzie trudniej, zwłaszcza jak będzie dziecko... jak teraz Cię bije to po slubie na pewno bedzie sobie na więcej pozwalal, bo przecież juz teraz widzi,że bije aTy z nim jesteś i w dodatku ślub chcesz wziać powiedz rodzicom, odwołaj póki czas

Gość doktorek dla amatorek.....
Zanim weźmiesz ślub, to idź do poradni psychiatrycznej, bo nikt przy zdrowych zmysłach nie wiąże się z takim brutalem i to Cię podnieca, to albo jawna prowokacja, albo jw. masz nie równo pod sufitem.