Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dacjjaaa20

czy taka uroda wam sie podoba?

Polecane posty

Gość Dacjjaaa20

taka ,, wschodnia" ? bo np za granicą wszyscy mnie biorą za rosjankę , w Polsce też parę razy slyszalam ,że na taką wyglądam... to jest uroda typu lekko skośne oczy poduszeczki tluszczowe na kościach policzkowych coś w stylu książkiewicz. i jeszcze blond włosy i srednia karnacja? nie podam zdjęcia tu ,ale do książkiewicz jestem trochę podobna. podoba wam się taki typ?

Gość Dacjjaaa20
up

Gość gallerryja
tak

Gość amor 998
fe nie ..

Gość he he he
taka ruska dziffka? nie dziekujemy :O

musialabys dac zdjecie:) ksiazkiewicz niezbyt mi sie podoba, ale moja kolezanka ma taka urode i jest zaj*** ladna

Gość polki paszkwile
nieeeeeeeeeee sorry ale nie, najlepszy typ urody maja zdecydowanie brazylijki❤️

Gość Dacjjaaa20
a nie uważacie takiej urody za dziwną np przez te skośne oczy? mojej mamie np zawsze się nie podoba jak mnie za granicą za ruską biorą...

Gość julita s.
mi sie osobiscie ksiazkiewicz nie podoba i wielu z moich meskich znajomych

Gość encefalografia
sama chciałabym mieć lekko skośne oczy :)

Gość Dacjjaaa20
nie mam takiej typowo polskiej urody choć jestem Polką. Może dlatego ,że mieszkam na granicy ukraińskiej i kiedyś jakaś prababcia .. nie wiadomo :D ale czasem mnie denerwuje ,że ludzie zwracają na to uwage choć slyszę pozytywne komentarze . chcialabym mieć taką właśnie brazylijską urodę zawsze chcialam byc brunetką... ale coż najważniejsze ,że moj facet lubi blondynki ;)

Gość Dacjjaaa20
no i te skosne oczy... kiedyś ich nie znosilam ,ale uznałam ,ze jakbym je zoperowała to bym dziwnie mogla wyglądać

Gość Dacjjaaa20
encefalografia - miło to słyszeć ;)

Gość julita s.
ja tez nie mam polskiej urody... tez mam nieco skosne oczy. ciemna oprawe oczu i ciemne wlosy....w szkole dzieci smialy sie ze jestem indianka.... dzis mezczyzni sie zachwycaja wlasnie tym ,ze mam piekne oczy (takie ciemne i nie powtarzalne) i wlasnie nie polska urode. ale nie wiem skad sie to u mnie wzielo. nikt w rodzinie tak nie wyglada i nie jestem wnuczka vinetou :D

Gość szmaragdowa wiewioro
ksiazkiewicz to nie jest typ urody wschodniej. uroda rosjanek mi sie podoba i to bardzo. ksiazkiewicz- w ogole mi sie nie podoba.

Gość Dacjjaaa20
tylko ,że czasem mi sie wydaje ,że dziewczyna ładna ,ale o urodzie zwyczajnej bedzie sie podobać wszystkim . a taka wschodnia to nie wiem... podobam się niby facetom tak ogólnie ,ale nie wiem co wszyscy myślą czy sie wszystkim podobam... wszystkim to raczej nie choc wiadomo ,że nikt mi nie powie wprost ,że nie jestem w jego typie

Gość julita s.
wiadomo ,ze jednemu sie spodobasz drugiemu nie :) moim najwiekszym plusem sa wlasnie oczy.... zachwycaja sie polacy i obcokrajowcy. najwiecej komplementow slysze od mulatow , wlochow, hiszpanow :) nigdy nie bedzie tak ,ze wszyscy powiedza ,ze jestes ladna. uwazam jednak ze ksiazkiewicz nie ma wschodniego typu urody. znalam wiele rosjanek - one maja inne rysy

Gość Dacjjaaa20
tzn nie jestem jak ona identyczna ,ale slyszałam raz ,że jestem do niej poodobna. slyszalam też ,że mam urodę wschodnią i ,że rosjanke przypominam to od ilus osób. jakoś nie zawsze sie mogę przekonać do tego swojego typu urody

"Może dlatego ,że mieszkam na granicy ukraińskiej i kiedyś jakaś prababcia .. " haha to bys napewno wiedziala o tym,ze prababcia czy pradziadek byl ukraincem:) moj pradziadek byl ukraincem,a moja babcia to wogole wyglada jak zydowka(i nawet o smierc sie otarla z tego powodu za czasow drugiej wojny swiatowej). dziadek moj byl Ukraincem ale poslubil Polke i mieszkali cale zycie w Polsce:D no prawie cale:P ale to juz inna historia.

Gość Dacjjaaa20
wiesz o niektórych sprawach się nie dowiemy z kim tam jakiś przodek romansowal ;) ale mniejsza z tym. najsmieszniejsze ,że wogóle do moich rodziców nie jestem podobna . oboje maja ciemne włosy i nie maja skośnych oczu :p ale średnio lubie te swoje oczy nadal

Gość julita s.
moze jestes adoptowana???? wiesz...nie zawsze sie dowiadujemy... :P ja tez nie jestem podobna do rodzicow.... nie wiem skad moje "indianskie korzenie" :D moze mnie tez adoptowali