Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elmexi

Przyznajecie się swoim facetom, że się masturbujecie?

Polecane posty

Gość Aguniaaaaaaaa
Uwielbiam się dotykać jak mój facet na to patrzy,to go kręci.

Gość elmexi
"strzepać łechtę" Fakt, ze brzmi raczej jakby facet pisał Dziewczyny, czemu się nie przyznajecie?

Gość elmexi
Oj chyba nie każda, zwłaszcza te po porządnym katolickim praniu mózgu mogą tego jednak nie robić

Gość elmexi
A ja mam takie pytanie do was wszystkich, czy akceptujecie to, że wasz facet się masturbuje?

Gość onek
moja zona przyznala sie dopiero po 10 (!!!!) latach malzenstwa. gdy ja wczesniej podpytywalem zawsze stwierdzala 'ze to nienormalne i ze jej to do szczescia nie potrzebne'. kiedys w lozku wzialem jej reke, polozylem na jej lechataczce. draznilem ja ale odsuwalem sie coraz dalej. a ona sama dokonczyla 'sprawe'. wtedy mi cos zaswitalo, ze za szybko i za 'sprawnie' jej to poszlo. ciagnac temat dalej przyznala mi sie, ze robi to sama i to nawet jak ja jestem w domu!!!! oczywiscie bylem na poczatku troche zly (w koncu tyle lat mnie oklamywala). ale teraz w lozku jest nam jeszcze lepiej. czesto teraz robimy to sami bedac ze soba w lozku - zabawa jest fajna. a do tych pan co wybieraja opcje '2' powiedzcie/pokazcie to swoim partnerom!!! nie wstydzcie sie to nas naprawde kreci :) pozdro

Gość Zielone-oko
Opcja nr 3,w tym,że mój facet jest zniesmaczony tym ,że robię takie rzeczy.On się nigdy nie przyznaje,choć przypuszczam,że to robi,bo mamy od jakiegoś czasu związek na odległość.Chciałabym opcję nr 4,próbowałam ale widząc jego zdegustowaną minę,dałam sobie spokój.

Gość Zielone-oko
Opcja nr 3,w tym,że mój facet jest zniesmaczony tym ,że robię takie rzeczy.On się nigdy nie przyznaje,choć przypuszczam,że to robi,bo mamy od jakiegoś czasu związek na odległość.Chciałabym opcję nr 4,próbowałam ale widząc jego zdegustowaną minę,dałam sobie spokój.

Gość HABIBTI1990
3 i 4 xD

Gość elwcia_29
opcja 2 robię to często i nikt nie wie ;)

Gość Sathyriasiska
Masturbuję się zarówno sama (dosyć rzadko), mój facet o tym oczywiście wie, często robimy to rozmawiając przez telefon :) I również masturbuję sie przy nim. I wszystko vice versa. My to w ogóle mamy niezłe jazdy, ale nic nie piszeeee :P

elmexi " Oj chyba nie każda, zwłaszcza te po porządnym katolickim praniu mózgu mogą tego jednak nie robić " Te to nawet się nie myją,bo nie wolno tam się dotykać.

Joasiaaa19 3. Masturbuję się i przyznaję się do tego facetowi I co on na to?

nie przyznaję się facetowi bo jak kiedyś się przyznałam to był zazdrosny i gdy z sobą kończyliśmy powiedział że jestem zbokiem która nie ma z nim orgazmu bo sobie wali Dlatego nigdy już nie powiem żadnemu o tym

Gość solosolosowolos
gosialicious--Po co te foty wkleiłas?Czyzby mało ludzi ogladało Cie na Naszej Klasie?

gosialicious jeśli to twoje zdjęcia,to trzeba przyznać że fajna z ciebie laska.

Gość luuuuuu
masturbuje sie i on o tym wie, to normalne, Boze co tu ukrywac, faktycznie wielkie tabu. wlasnie dzieki temu zwiazek jest taki nasycony pikanteria, on uwielbia patrzec gdy sie ze soba bawie, on tez sie masturbuje jak kazdy facet, a facet ktory twierdziz e tego nie robi to po prostu tchorz!! i klamca bo to dla faceta tak normalne jak jedzenie mleka matki przez niemowlaka