Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sajnk

dziewczyny

Polecane posty

Gość lelumpollllllelllumm
W dzisiejszych czasach swój biznesik chyba jest najepszą opcją :) Ty mu nic o walczeniu nie mów :) Aż tak mnie nie lubisz?;)

Gość pseudominhieronim
ze niby ciebie? wyzywam cie na pojedynek :classic_cool: kurcze, gowniarz i do tego rywal ale zaczynam ciebie tolerowac :classic_cool:

Gość pseudominhieronim
Kto pierwszy pod jej domem ten wygrywa :classic_cool: pamietaj tylko, ze ty ze slaska, a ja blizej wiec juz mozesz isc spac :classic_cool:

H. rozwalasz mnie :D Ile Ty masz lat człowieku?

Gość pseudominhieronim
Cos Twój idol numer 1 słabo się stara :classic_cool: a taki byl madry ;) 26 wiosen mam Co lubisz/cenisz w gościach? Pytam na serio

Gość pseudominhieronim
zapewne musial isc juz lulu :classic_cool:

Gość a własnie ze nie jest ładna
Mój mąż slini sie do kazdej panienki jak jest ładna zgrabna Ale niewazne niech sie slini TYle jego co sobie popatrzy :) Pokazałam mu zdjęie gosialicious czy jak jej tam i nie podobała mu sie Powiedział ze sztuczna , ze typowa panienka z solarium i szponami jak ze wsi I typem pasuje do galerianki Az sie zdziwiałam bo myslałam ze zaraz zacznie jej komplementy sypac Bo dla mnie nie jest taka zła .Nawet ładna Cóz jednak naturalnosc jest w modzie .

Gość pseudominhieronim
Jakich zabaw?

Gość pseudominhieronim
masz racje teraz czas juz się sexić, a nie jechac na recznym koniec z ta zabawa:D Czlowieku masz 20 lat! O ktorej idziesz spac? Pytam na serio :classic_cool: Moze wtedy przestaniesz byc numerem 1 :classic_cool: mialem byc powaazny wiem, wybacz leluniu

Gość pseudominhieronim
aha o to chodzi :classic_cool: ale powiedz szczerze nie chcialbys jej poznac? wiem, ze robie z siebie dzis clowna ale jakis czas sie jej juz przygladam i ta babka ma cos w sobie co mnie przyciaga :classic_cool:

Czemu opuściłeś dziś dawkę leków? :P Stare to, a głupie :)

Co będziesz robił przez calutką noc? Pytanie z powiewem zazdrości :D

Gość pseudominhieronim
stary ale jary! :D to lepiej nie staraj sie blizej jej poznac zabraniam :classic_cool:

Robisz muzę? Naprawdę? Fajna sprawa. Proszę, jaki fajny chłopak - gdzie Ci tam staruchu do niego :)

ps. taka glupia jestes i myslisz, ze Ci Twoj maz powie jaka mu sie podoba i jeszcze wymieni jej zalety?? Ciesze sie bardzo, ze nie jestem facetem, bo musialabym obcowac z tymi glupimi babami.

Gość pseudominhieronim
Gocha czy Ty przypadkiem sama sobie nie podbijasz komentarzy? Ktoś po 3 stronach dopiero o Tobie pisze i nagle sie zjawiasz i tak cyklicznie:) Mam nadzieje, że nie potrafisz celnie strzelać goli ;)

A może TY już idziesz spać panie H.?

Bo mam swoje zycie poza kafeteria, nie siedze tu i nie sledze wszystkich komentarzy tylko sprawdzam co jakis czas czy sa jakies nowe. Sama pod pomaranczowymi nickami sobie wbijam, pewnie ;).

Gość pseudominhieronim
nie, a Ty? :classic_cool: pojdzie mlody, pojde i ja wole nie ryzykowac :classic_cool: cos dzis niemrawa jestes chyba relaxu Tobie brak

Gość pseudominhieronim
wiesz nie trzeba byc pomaranczowym aby samemu sobie cos podbijac to tyle dobranoc Gosiu:*

Jesli za 20 komentarzy po dlugiej ciszy ktos cos napisze o mnie(gdzie zdarza sie to w prawie kazdym temacie, w ktorym sie wypowiadam) , wtedy tez odpowiem. Tyle. Dobranoc ;).

Gość pseudominhieronim
pamietaj nie mozna korzystac z okazji :classic_cool: strzelac gole mozna lecz nigdy nie wiesz na 100% czy pilka nie wpadnie do bramki

H. przestań chłopaka na złą drogę sprowadzać ;) Idę uraczyć się prysznicem :D

Gość pseudominhieronim
chcialbym to zobaczyc :classic_cool: jednak musze pilnowac mlodego by nie podgladal :classic_cool: w jakim sensie uraczyc? wiesz ostatnio mam dzikie mysli, chyba nie bedziesz nic tam niegrzecznego robic? hmmm... czekam na relacje

Gość pseudominhieronim
no prosze jaki doswiadczony! beda z Ciebie ludzie tylko dobrze by bylo aby ten gol nie dal o sobie znac kilka m-cy pozniej dlatego tez zawsze zostaje renia raczkowska :classic_cool:

Gość pseudominhieronim
tylko pamietaj, renia nigdy Ciebie nie zdradzi niektore babeczki rowniez nie maja tendencji takowej dlatego tez uwielbiam panne L. ciekawe poglady, szkoda tylko, ze znam ja wirtualnie :( a wiadomo wirtualnie to pol zartem pol serio

"Czy wychodzicie takie białe na ulice? chodzi mi o to czy chodzicie w kusych bluzkach,krótkich spódnicach spodenkach itp nie opalone?" na poczatku lata to zazwyczaj tak:P ale niektorzy maja taka jasna skore,ze jakby sie maka obsypali.Niepodoba mi sie to.Ale co w sumie jak sie taka opali to bedzie czerwona to tez nie fajnie.

Gość pseudominhieronim
co Ty gadasz, potrzebuje rywala - walka ciagle aktualna :classic_cool: przeciez to jest wirtualny swiat :classic_cool: tu love story sie nie zdarzaja :D zreszta Ty jestes idol z numerem jeden malolacie jeden, no :classic_cool: