Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RobertoCarlos

Jeśli kobieta w wieku 24 lat ma 10 partnerów sexualnych na koncie to... ?

Polecane posty

Gość RobertoCarlos

tzn. ze jest zwykłą szmatą? czy można w niej szukać czegoś głębszego.. i mieć np nadzieje, że Ty jestes obecnie jedynym (i być moze ostatnim, jezeli bedziecie juz na zawsze) ? ? spotykam sie z pewna kobieta od jakiegos czasu i przyznała mi się, że miała do tej pory 9 facetów w łóżku... ze mną już spała, więc już jest dyszka nie wiem co o tym sądzisz... w sumie to zalezy mi na niej

czy można w niej szukać czegoś głębszego zdecydowanie:) i szerszego oczywiście:) ale się przyzwyczaisz:)

Jezuuu nie można tak generalizować, że jak młoda i wielu partnerów to szmata. Może dla niej to było coś głębszego ? Już nie twierdzę, że była zakochana ( ale mogło jej się tak wydawać ! ) ale chociaż zauroczona, myślała, że to porządni faceci, chciała stworzyć z nimi jakąś normalną relację...

Gość dousunieciazdecydowanie jestem
ja mam 28 lat mialam tylko jednego partnera seksualnego

Gość RobertoCarlos
Jakoś tak mnie to troche dołuje... ja miałem w przeciwienstwie do niej tylko dwie kobiety w łóżku, z nią to już trzy a ona.. ? miała ją już praktycznie drużyna piłkarska :O

ja miałem w przeciwienstwie do niej tylko dwie kobiety w łóżku, z nią to już trzy zawsze możesz szybko nadrobić :)

Gość dla mnie to jebadelko
i nie mowcie o niczym glebszym, bo nie wierze ze jak miala kilku facetow w ciagu roku, to stale to byla prawdziwa milosc? a jak miala 1 rocznie, to zaczela w wieku 14 lat dla mnie ruchadelko

Gość RobertoCarlos
czy zazdroszczę? raczej jestem zniesmaczony... jakby nie patrzeć to już jest zdecydowanie dużo.. jeszcze w tak młodym wieku (24)

Gość RobertoCarlos
Aha.. mówicie czy to było z miłosci czy nie, a więc odpowiadam.. z tych 9 tylko z dwoma była w prawdziwym związku.. czyli aż z siedmioma pieprzyła się po prostu od tak :O pomijam fakt, że odnoszę wrazenie czy ja dla niej też nie jestem tylko chłoptasiem do ruchania... bo ja to traktuje poważnie naprawdę mam pewne wątpliwosci czy kontynuowac z nią znajomość..

Gość RobertoCarlos
miało być "odnoszę wrażenie, że ja dla niej też jestem tylko chłoptasiem do ruchania.... z kolei ja to traktuje powaznie"

Gość dr. Halona Stoltz-Patz
To już rasowa nosicielka chorób wenerycznych i HIV. Robiłeś jej badania przed stosunkiem seksualnym? Takiej to trzeba testy DNA na ojcostwo robić jak będzie chciała w ojcostwo wrobić i złapać na dzieciaka . . .

Gość oodsjgoigj
puszczalska niestety. Niczego głębszego w niej nie znajdziesz na bank.. 10 chłopa.. no masakra

Gość litka33333
nie, gość który miał 10 kobiet i ma 21 lat to też męska szmata i dupcyngier dyskotekowy

Gość RobertoCarlos
tak robiła testy, badania krwi i wszystko u niej w porzadku :) oczywiscie gdyby to bylo analogicznie, ja bym mial 10 kobiet w wieku 24 lat a ona w tylko trzech facetów to ok.. wtedy uwazał bym, ze jest wszystko ok

ja bym mial 10 kobiet w wieku 24 lat a ona w tylko trzech facetów to ok.. wtedy uwazał bym, ze jest wszystko ok Chyba kpisz....:O pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff :O

Gość RobertoCarlos
czemu miałbym kpić? nie od dzis wiadomo, ze jesli klucz otwiera wiele zamków to jest dobrym kluczem, natomiast jesli jeden zamek mozna otworzyc wieloma kluczmi to jest do dupy

Gość inaatakaaa
ja miałam jednego przed moim aktualnym, z którym jeszcze nie spałam i strasznie się boję, że tego nie zaakceptuje, a ona 10, nieźle...:/

Też miałem takich przyjaciół. W sumie to jest to bolesne, ale nie ma co się tym tak przejmować. Na tym świecie jedyną pewną osobą na którą możesz zawsze liczyć jesteś Ty sama. Chociaż ja nigdy nikogo nie zostawiłem jak potrzebował ktoś pomocy.

Kurwa...nie wiem jakim cudem napisało mi się to co pisałem rano do innego tematu... A tutaj. Uważam abyś się cieszył że jest z Tobą szczera. I po prostu zapytaj co tamci dla niej znaczyli.

Gość Porządny chłopak to ja
Niech taka się wiąże z babiarzem, a nie porządnym facetem. Taka pasuje do moczykija z wiejskiej dyskoteki

Po tym stwierdzeniu że w odwrotnej sytuacji byłoby ok... to się autorze w łeb pierdolnij... chore ;/

Gość berberyss
Ale z ciebie pieprzony hipokryta. Facet, co ma wiele bab, to zwykła męska dziwka! a ty pieprzysz o jakimś kluczu, co otwiera wiele zamków! taki klucz to się nazywa misiu wytrych i złodzieje taki noszą. Normalnie jest tak: jedna dziurka - jedna wersja klucza (w kilku kopiach zapasowych). A ty jesteś zwykłym zakompleksionym palantem, który boi się, że którys z byłych twojej panny był po prostu lepszy od ciebie!

Po przeczytaniu Twoich kolejnych wypowiedzi jednak stwierdzam że coś z Tobą jest nie tak skoro jak to Ty byś miał za sobą 10 lasek to by było wszystko ok. I właśnie przez takich jak Ty kobiety mają o nas opinię taką jaką mają...ja pierdole. Aż szkoda w ogóle pisać czegoś więcej w tym temacie taki jesteś pusty.

A po co facetowi kobieta, która miała wielu partnerów?

Weź jeszcze pod uwagę, że kobiety zawsze grubo zaniżają takie liczby. Pomnóż to przez 3 to będziesz znał prawdziwy wynik.

Niech się takie wiążą z babiarzami, ale wara od porządnych facetów