Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona matka

Mąż alfons-córka prostytutka!

Polecane posty

Gość wkurzona matka

Odkryłam że moja córka sypia z facetami za pieniądze, co gorsze mój mąż, jej ojciec który jest także dziadkiem wie o tym jak nasza córka zarabia i jeszcze dzielą się nawzajem z pieniądzmi. Dzisiaj dałam im 3 tygodnie na to by wyprowadzili się z mojego domu.

Gość wkurzona matka
Ja tam nie chce mieć z nimi nic wspólnego, córka zarabia jako kurwa a mój mąż jeszcze jej pomaga w tym wszystkim zamiast pomóc jej to wszystko zakończyć. Powinnam córke po tym wszystkim pozbawić praw rodzicielskich.

Gość wkurzona matka
Prosze o rade, jestem załamana całą tą sytuacją. Nigdy nie spodziewałam się że coś takiego spotka moją córke,ani tym bardziej że mój mąż będzie alfonsem naszego dziecka. Jestem wściekła.

Gość Redaktur Naczelny
Zgłoś się do Rozmów w toku, czym prędzej....

Gość wkurzona matka
Prosze bez żartów, jestem załamana, spotkało mnie to co matke może spotkać najgorsze w życiu. Jeszcze usłyszałam że moja córka zarabia taki od trzech dobrych lat bo nie chciało jej się iść do roboty po urodzeniu dziecka tylko wolała znaleźć sobie łatwy zarobek. Wstyd mi za nią.

Gość Redaktur Naczelny
Żadna praca nie hańbi 🖐️

zartownisio zalosna gdyby twoja corka dawala dupy za pieniadze lub za darmo, zrobilabys wszystko by tak nie bylo. This is fucking prowo cunt.

Gość chinota
nie mogę w to uwierzyć !!!!!!!!!!!!!!!! myślę że twoja reakcja nie jest zła że ich wywaliłaś... jak się dowiedziałaś? jak to jest że przez 3 lata nic nie widziałaś ???

Gość wkurzona matka
Nic nie wiedziałam, a oni się dzielili pieniędzmi bo przez cały czas wracałam do domu z pracy zmęczona. Ja zarabiam uczciwie, na produkcji bo nigdy bym nie spała z nikim dla pieniędzy a mój mężulek pojebany jeszcze jej klientów ściągał, a dowiedziałam się całkowicie przez przypadek.

Gość smutnananana
pozostał ci tylko rozwód, a jesli corka jest niepelnoletnia to odbierz glupiemu tatusiowi prawa rodzicielskie, porażka, odejdz od niego bo jesczze ciebie zaczsnie sprzedawać !!!! wiem że ciezko odejsc ale tro juz totalne dno...

Gość wkurzona matka
Córka ma 27 lat, sama jest już matką. Oczywiście gdy urodziła dziecko dałam jej warunek że sama musi je utrzymać i znalazła sposób na zarabianie pieniędzy. Teraz to ja się czuje tak jakbym dostała w twarz po tym wszystkim.

Gość chinota
czy to możliwe że miała w tobie mało wsparcia i zrobiła to co bylo najłatwiejsze w tym momencie? może jej jest ciężko być samotną matką? nie usprawiedliwiam jej ale wiele sytuacji nie jest biało czarnych, w końcu to ty ją wychowałaś.... :S

Gość ty ja tak wychowałaś to tak ma
sz, a mężulek korzysta:(

Gość sylwia 89
Na Pani miejscu porozmawialabym z corka o tym na spokojnie. Odnowić relacje i pomoc jej z tego wyjsc, pomoc znalezc prace inna niz ta. Ona jest juz sama zagubiona w tym co robi, nie chce mi sie wierzyc ze chce takiej przyszlosci dla siebie. Od ojca nie ma zadnego wsparcia on jeszcze ja w tym bardziej pograza. A Pani chyba nie chce stracic corki prawda? Trzeba szukac rozwiazania a co do Pani meza to prosze zlozyc pozew rozwodowy. On tylko szkodzi tej rodzinie.