Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak zwykle nie wiem co robic

Przespałam się ze swoim współlokatorem

Polecane posty

Mieszkamy razem od dwóch lat (mieszkanie studenckie). Wczoraj w nocy mielismy imprezę na mieszkaniu, no i obydwoje skonczyliśmy w łóżku :O To był krótki sex, byle szybko sie zaspokoic, chociaż szczerze mówiąc bardzo przyjemny ;) Problem polega na tym, ze on sie teraz do mnie nie odzywa :O tzn przez cały dzień odzywal sie tylko jak cos chcial, a zwykle prowadzilismy ze soba codziennie dlugie rozmowy. Wyraznie mnie unika. Tematu sexu nie poruszylismy jeszcze. Co mam zrobic? Mam zrobic jakas delikatna aluzje co do wczoraszjej przygody, czy zostawic to w spokoju?

Gość pewnie mu głupio i nie wie jak
się zachować

Gość mamalyganagahaa
pogadac ludzie. po ile macie wy lat?

Gość FREEpalestine
moze generalnie nie jestes w jego typie, traktowal cie jak zwykla kolezanke, a przespal sie bo byl pijany i mu sie zachcialo, a bylas pod reka.. nic nie czuje do Ciebie, wiec czuje sie zazenowany cala sytuacja, nie jest pewien jak sie zachowywac w Twoim towarzystwie bo nie czuje sie juz swopbodnie daj mu czas pewnie dojdzie do siebie.. ale to tylko hipoteza

strasznie mnie dreczy ta sytuacja :( wiem ze glupio postapilismy ale to bylo tak szybkie i spontaniczne... mam nadzieje ze jakos sie to pouklada, bo jak nasze wspolne mieszkanie bedzie juz zawsze wygladalo tak jak dzisiaij, to chyba jedno z nas predzej czy pozniej sie wyprowadzi :( to takie przykre, stracilam swietnego wspollokatora i przyjaciela, juz nic nie bedzie takie samo

Gość taa niedobra pupa
Może oobróc to jakoś w żart...