Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kropeczka626

nowy telefon

Polecane posty

jutro ide kupic nowy telefon , bo obecnego mam juz dosc ! Zastanawiam sie pomiedzy : - Samsung Avila ( ale zdaje mi sie troche przereklamowany) -Samsung Delphi -Samsung Corby -LG KP500 cOOKIE -LG GD510 ECO SOLAR -nokia graphite 7230 :) ma ktos ktoryc z tych telefonow ? czytam o nich a nie moge sie zdecydowac . moze ktos doradzi ?:)

kropeczka626 Avili nie bierz, koleżanka tez ma w Plusie i narzeka jak cholera.Ja tez niedługo biore tel i zastanawiam sie nad Nokia X3...

a tym samym ja się teraz dziwię, bo mam szeroki krąg znajomych i jeden drugiemu poleca avilę..wiadomo, że zalezy to od telefonu..a x3 to chłam podobno i bateria cienizna.. ;) ja osobiście mam nokię 6303 i jest git telefon :)

Wysuwana ale chyba nie dotykowa.No moja kolezanka ma go pól roku a juz 2 razy w serwisie byla takze wiesz...w MIXie nie ma zbyt duzego wyboru, chyba ze sie wiecej zaplaci.Ale to sie mija z sensem tej usługi.Bo po to biore w MIXie zeby placic mniej( rozlozone na "raty"). Ja chyba wezme ta Nokie jednak.Do nich mam najwieksze zaufanie.

no tez sie zastanawialam nad nim ;D chociaz planowalam kupic do 300 a kosztuje 340 Monte jakby cos to odzaluje te 40 zlotych jeszcze xD

Ja płaciłam 49 zł, bo miałam 50 zł zniżki z punktów ery - w abonamencie za 55 zł :) Może poczekaj chwilkę to potanieje?