Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Snt

wiecznie gburowaty C Ronaldo

Polecane posty

Gość Snt

on nie widzi niczego prócz własnego pępka :/ to jego zachowanie po meczu portugalia hiszpania... szkoda gadać! koleś nie potrafi przegrywać!

Gość CristianoRonaldo
macie coś do mnie, głupie ci.py?:classic_cool:

Gość CristianoRonaldo
za dychę... :classic_cool: za 94 miliony euro chyba, pomyliło ci się coś koleżanko :classic_cool:

Gość ale wy jestescie glupie.......
on nie pluł na kamerzyste tylko na trawe!! przyjrzyjcie sie dobrze=/// żenada, brak mi słów

Gość Snt
Dahahah, dobrze wiemy, że nie jesteś prawdziwym Cristiano Ronaldo ( bo i skąd by tak nagle po polsku dobrze szprechał?) ale genialnie się za niego podszywasz:P najprawdopodobniej tak właśnie by odpowiedział

Gość CristianoRonaldo
jestem boskim Ronaldo i znam wszystkie języki świata, żebym lepiej rozumiał się z moimi napalonymi fankami, chociaż oczywiście to potrzebne jest tylko na początku, w łóżku porozumiewam się z wami bez zbędnych słów:classic_cool: p.s. nie musicie mi dziękować za moją obecność na kafeterii:classic_cool:

Gość hahahah dobry jestes
"jestem boskim Ronaldo(...)" leżę i turlam sie ze śmiechu :D:D ale bez przesady , aż tak zakochany w sobie to on nie jest , widzialam kiedyś z nim krótki wywiad i dziennikarz ględził coś o jego zakofankach , że lecą na niego , bo jest taki piękny a skromny Ronuś odpowiedział , że ależ skąd, lubią mnie może dlatego że dobrze gram w football, i tak słodko się zawstydził :D (albo moze udawal, ale ja mu uwierzyłam :classic_cool: )

Gość ale wy jestescie glupie.......
opowiadacie takie głupoty zeby tylko go pogrążyć, jakie to przykre =/ a to wszystko nie zmienia faktu, że on jest obiektem pożądania milionów dziewczyn i kobiet i oczywiście do tego jest świetnym piłkarzem :)

Gość odpierdzielcie sie od niego
bitches 😡 chodź Ronaldo, przytulę cię do cyca i pocieszę, one som gupie :classic_cool:

sos popierdolilo ci sie w głowie do reszty?:P

no ja mam nadzieje!!!:classic_cool: powinienes pokutowac teraz:/

Gość CristianoRonaldo
Nawet gdybym był gejem, wybrałbym sobie kogoś przystojniejszego do zabawy, czyli niestety chyba wypadłoby na nikogo, chyba, że bym się sklonował :O ale czy wtedy nie byłoby to trochę kazirodztwo? :classic_cool:

nie jestem okrutna, za takie wstrętna pomówienia wygłaszane tak pochopnie na forum publicznym należy się najgorsza kara:classic_cool: Nie można obrażać Ronaldusia, on jest taki wrazliwy, co by się działo jakby on się dowiedział, ze ktoś podejrzewa go o homoseksualizm? :( Chyba by plakusiał a my, wszystkie jego faneczki płakusiałybyśmy razem z nim:(

nie jestem, bo nawet trochę mnie rozbawiłeś:D wybaczam Ci:D Cristiano - piona :D🖐️ jestes NAJ i chyba jestes original :classic_cool: cos tak czuję podskórnie :classic_cool:

Gość łiiiiiiiiiii
A przychodzisz na spotkania boski Ronaldo:)? Czy nie masz odwagi i olewasz? Jak przychodzisz, to może zostanę Twoją dziewczyną:)

Gość CristianoRonaldo
przychodzę, jak kandydatka pchająca się do mojego łóżka jest wystarczająco atrakcyjna, czyli jeśli jest prawie tak samo boska jak ja (prawie, bo przecież być bardziej boskim ode mnie - to niemożliwe) :classic_cool: Jeśli jesteś extra laską, to możesz być moją dziewczyną, na jedną noc (innej opcji nie przewiduję ):classic_cool:

Gość CristianoRonaldo
I am a super star :classic_cool:

Gość kocham cie cristiano
❤️ moj słodziutki;*

Gość CristianoRonaldo
No, u douchebag :classic_cool:🖐️

Gość litosci, przeciez kamerzysta
stał kilkadziesiat metrów od niego, zrobił na niego zooma jak Ronaldo koło niego przechodził!! Idioci . nie pieprzcie bzdur .. ja sie mu nie dziwie, ze byl wkurwiony, kto by nie był? moze miał gorszy dzien ale to nie zmienia faktu ze jest bardzo dobrym zawodnikiem i w pełni zasługuje na sławę i uznanie jaką osiągnął więc łaskawie go nie obrażajcie. tylko umiecie siedziec na tych grubych dupskach i krytykowac ludzi, którzy coś w swoim zyciu osiągnęli!! kompletne zera z was.