Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sarahhh1118

Ktora spotykala sie ze starszym facetem 40letnim

Polecane posty

Gość Sarahhh1118

Ma ktos doswiadczenie w tym temacie? Jak bylo jak sie dogadywaliscie na czym polegaly spotkania ?? Pieszczoty? sex?

Gość Sarahhh1118
kobitki chodzi mi o to ze jest starszy wedlug mnie ja mam 20 lat zalezy wszystko od faceta 40 letni to nie tylko starsi oblesni faceci sa tez bardzo przystojni pachnacy i cialo tez zgrabne.Pociagajacy, dojrzaly ,doswiadczony mmmm ciacho ja na takiego trafilam och:)

Gość a co ty możesz zaoferować
40 letniemu facetowi, ani to gówniara dać nie potrafi i na dodatek zaraz w ciąże zajdzie, a nie każdemu usmiecha sie mieć kolejnego bachora

Gość doswiadczona w temacie
Ja mam faceta, ktory ma obecnie 42 lata, jestesmy ze soba od 3 lat, i poczatki wygladaly zupelnie tak samo jak z mlodszym facetem, powiedzmy dwudziestokilkuletnim. W tych sprawach akurat wiek nie ma nic do rzeczy, no moze poza tym, ze starszy facet zwykle rowna sie bardziej doswiadczony.

Gość Sarahhh1118
I ty sie pytasz jeszcze co ja mu moge zaoferowac szaleje za mlodym cialem kto by tego nie chcial w jego wieku inni marza o tym

Gość missyeliott
ja wciaz spotykam sie z takim facetem :)

Gość missyeliott
juz od 5 lat, a od 3,5 jest moim mezem :)

Gość Sarahhh11180ii
A Ty Jarex w jakim wieku ?? Co taki ciekawy :) sam masz 40 lat?

Gość doswiadczona w temacie
ja napisze, ale to nie bedzie nic milego. Autorko, jesli masz 20 lat, a on 40, to szanse ze on wiaze z Toba powazne plany na przyszlosc sa raczej niewielkie. Piszac o powaznych planach nie mam na mysli od razu malzenstwa, ale powazny zwiazek.Faceci pod 40 zaczynaja lubic malolaty, a jak sie juz jakas naiwna trafi to raczej nie wiaza z nia jakis wiekszych nadziei. No chyba ze masz ochote na romans i jestes gotowa na to, ze twoja przygoda nie potrwa zbyt dlugo. Malolaty dla 40 latkow sa fajne na seks, a dla niektorych, zeby sie pochwalic kumplom ze ciagle moga mlode wyrywac, ale na partnerki zyciowe wybieraja raczej troche starsze dziewczyny.

Gość Sarahhh11180ii
I chyba nie miales mlodszej dziewczyny? jesli miales moze ty opowiesz z Twojego punktu widzenia jak to wyglada

Gość nocnazamiana
pewno to zalezy od czlowieka, a nie od wieku... sa ludzie dojrzali w wieku 18lat i niedojrzali w wieku 40... na pewno w zwiazku z duza roznica wieku pewnym problemem moze byc jezyk... ale mysle, ze przy podobnym swiatopogladzie da sie ten bariere komunikacyjna przejsc sucha noga...

Gość Sarahhh11180ii
Nie chodzi mi o powazny zwiazek bo to nie realne w moim przypadku dlatego nwiec z gory jest powiedziane mozemy sie spotykac ale bez zadnych warunkow

Gość nocnazamiana
niekoniecznie straszy facet wybiera mlodsza po to, by chwalic sie przed kolegami... byc moze gdzies podswiadomie takie intencje tez sa... ale czesto rowniez chodzi o potomstwo... zalezy czy facet szuka kobiety do powaznego zwiazku... czy to facet ktory np przezywa kryzys wieku sredniego i chce sie pobawic troszke.... :o facet ok .40tki to temat rzeka... i trzeba by uscislic ten temat, zeby cos bardziej konkretnego napisac...

Gość nocnazamiana
wiec ustaliliscie,ze spotykacie sie bez zobowiazan? na sex?

Gość Sarahhh11180ii
jestem ciekawa czy mezczyzna w takim wieku dogaduje sie z mloda 20 jak wygladaja ich relacje mezczyzna jest starszy inaczej patrzy na zycie

Gość Sarahhh11180ii
bo my mam czasami problemy zeby sie dogadac mam inne myslenie on inne ale udaje nam sie porozumiec :)

Gość nocnazamiana
relacje zaleza od intencji i celow spotkan... to chyba logiczne, nie? jesli wy nie chcecie budowac zwiazku, to byc moze nie bedziesz miala okazji w ogole go blizej poznac... bo wtedy znajomosc bedzie zdredukowana do fizycznosci... a jesli o nia chodzi to facetom w tym wieku niczego nie brakuje, a wrecz przeciwnie... ;)