Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rr3333444

filmy i seriale o WAMPIRACH sonda

Polecane posty

Gość rr3333444

napewno coś tam kiedyś o wampirach ogladaliście jakie są wasze typy??? ja w tej tematyce uwielbiam: - wywiad z wampirem - drakula z oldmanem a seriale : - anioł ciemności - buffy.... moze i tytule sa stare ale i w jednym i drugim przypadku utkwiło w pamięci :) ostatnio trafilam na stronkę z filmami i serialami online wampirowo.pl strona pewnie powstala dla zeszy fanow pattisona ale jest tez duzo klasyki :)

Gość rr3333444
* rzeszy , r mi uciekło

Gość SLITOWAAA
MAM KISIELEK W MAJCIOSZKACH KIEDY OGLADAM ZMIESZCH I EDWARDA INNE FILMY TO AMATORKA A TE CO PODALA AUTORKA TO NIE WIEM Z JAKIEJ POKI SA

Gość to mozeee ajm
z tym kisielem to chyba prowo :o te wymienione plus moz jeszcze krolowa potepionych ale niekoniecznie

o ja jestem prawdziwym znawca w tym temacie ;D Moja praca maturalna byla o wampirach ;D ogolnie Zmierzch to dla mnie szambo .. podobal mi sie bardzo Nosferatu wampir - herzoga , film stary ale dobry :) znakomicie odegrana rola glownego bohatera :)

Gość z wampirami teraz mnostwo
seriale: true blood (HBO) pamietnik wampira (vampire's diary) nowy serial ale to o wilkolakach - The Gates filmy: tweelight????? (1,2,3!!!)

Gość elizabethkaaa
A jutro TRue Blood - w HBO trzeci sezon.Kto bedzie ogladał ???

Gość Janina z Przedpizdowa
Nosferatu - symfonia grozy, Dracula z Garym Oldmanem i Wywiad z Wampirem zdecydowanie są najlepsze, to ekstraklasa kinematografii, arcydzieła i klasyki, reszta filmów o wampirach to już niższa liga. Ale fajne do obejrzenia też były Van Helsing, Underworld, Blade, Zmierzch: Wampiry w odwrocie (nie mylić z tym obecnym Zmierzchem) czy Od zmierzchu do świtu. Z seriali do znam właściwie Pod osłoną nocy (Moonlight), naprawdę świetny serial.

Gość Janina z Przedpizdowa
A co do tego Zmierzchu którym się tak zachwycacie to skomentuję go krótko... gówno jakich mało. Film przesłodzony, banalny i tandetny.

Gość nie pseudo fanka
3 sezon True Blood już dawno widziałam :P A pisze się The Vampire Diaries i są to Pamiętniki Wampirów - musisz wiedzieć co oglądasz

Gość nie pseudo fanka
w Moonlight tylko aktor przystojny ale gra aktorska zarówno jego jak i tej blondi to jakaś pomyłka