Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukajacapracy12345

ile kosztuje wynajecie pokoju w poznaniu i ile

Polecane posty

Gość szukajacapracy12345

trzeba miec minimum na miesiac aby sie utrzymac?

Gość fbsbf
300zl jedzenie, jakies 500zl pewnie pokoj

Gość 1200 za kawalerke...
w normalnych warunkach chyba ze zamierzasz koczowac

Gość szukajacapracy12345
na kawalerke mnie nie stac. myslalam o pokoju w jakims mieszkaniu gdzie wynajmuje wiecej osob.

Jestem z Poznania i powiem szczerze ze bardziej sie oplaca wynajac kawalerke niz pokój bo pokój ok 400-600zł plus opłaty a kawalerke znajdziesz juz za 700-800zł iu mieszkasz sama!!!ja wynajmuje z narzeczonym mieszkanie co prawda 2 pokojowe ale wynajmowalismy tez kawalerke wiec sie orientuje mniej wiecej...

Gość lolitakakka
13000 13 pietro osiedle lecha 3 pokoje to znajdx 3 lokatorów podziel to na 3 i masz cene

Gość lolitakakka
1300 miało byc

Gość joijoi
haha, kawalerka za 700-800zl??? Ciekawe gdzie, skoro za speluny rodem z PRL-u zycza sobie 1200zl:D A pokoj?? Jakas klitke za 500zl moze znajdziesz. Musisz wiedziec jedno, Poznaniacy sa chciwy i nie maja wstydu:D

Gość antypatologia
Za 800 zl to chyba kawalerke w jakiejs zapadlej kamienicy albo w odleglej dzielnicy znajdziesz. Poszukaj czegos z dala od centrum; Debiec, Swierczewo, moze Gorczyn. Raczej nie pchaj sie na polnoc, bo tam pelno studentow sie tka i ceny sa wysokie. Chyba ze chcesz wlasnie wspolne mieszkanie, wtedy najlwiecej znajdziesz ofert z Rataj, Winograd, Piatkowa. Jest taka strona stancja.pl bodajze, tam moze cosik bedzie.

Gość szukajacapracy12345
pewnie ze marzylaby mi sie kawalerka ale z tego co patrzylam na gumtree to min 1200 plus oplaty jeszcze

Gość joijoi
dokladnie 1200+oplaty i to jeszcze bez neta, a jak niektorzy piszą 1000zł, to w oplatach jest jeszcze czynsz.

Gość antypatologia
Do 500 zl jakis pokoj znajdziesz na pewno, a jak mieszkanie wieksze i wiecej ludzikow, to i taniej. Poszukaj i nie spiesz sie jak nie musisz, bo teraz pewnie jest sporo ofert jeszcze. Musisz tez jeszcze pomyslec, gdzie chcesz mieszkac w Poznaniu.

wynajmowałam przez dwa lata kawelrke na dębcu w wyremontowanym bloku,z internetem,mieszkanie swiezo po remoncie(wszystko nowe) 800 zł plus opłty takze mozna znalezc...dodam ze jestem poznanianka i sie orientuje...wiadomoze jak szukasz na piatkowie w atanerach to kawalerka 1300 minimum...

Gość taa niedobra pupa
najtaniej ok. 300 zł z opłatami, średnio ok. 400 - zależy czy z kimś ten pokój czy samemu i jaki metraż

Gość taa niedobra pupa
Musisz wiedziec jedno, Poznaniacy sa chciwy i nie maja wstydu Co za bzdury,. To warszawiacy w takim razie sa dwa razy b. chciwi od Poznaniaków - bo ceny tam dwa razy wyższe. A tak na serio - ceny kształtuje rynek.

Gość taa niedobra pupa
Ja musze powiedzieć, że najlepsze okazje są przy domkach jednorodzinnych - bo tam nie ma czynszu. I bywają małe mieszkanka za 800 zł do wynajęcia... Ale trzeba ostro przeryć internet.

Gość antypatologia
Tak, na Debcu w tych niskich blokach sa kawalerki i np. moja kumpela wynajmuje za grosze od jakiejs babki, ktora chciala, zeby ktos tam po prostu mieszkal. Niestety, nie pamietam juz ceny. Na Debcu sa tez niewysokie czynsze do spoldzielni. Mialam tez kumpla, ktory wynajmowal niezalezny pokoj gdzies na Swierczewie, tak ze te dalsze dzielnice moznaby przeszukac, a ze nie sa tak popularne wsrod studentow, to i ceny nizsze.

Gość makutka
pokój to jakieś 500 zł, ale czasem można w dobrej cenie kawalerkę znaleźć. Ja z chłopakiem wynajmuję za 900 zł. Cena naprawdę okazyjna była - przez biuro twoj pośrednik to znaleźliśmy, a właściwie nam znaleźli. :) a wg mnie lepiej poszukac i miec cale mieszkanko dla siebie niż pokój z obcymi ludźmi. :)