Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To on to ja

Napiszecie co robic?

Polecane posty

Gość To on to ja

Witam, chcialem poprosic kogos o obiketywna ocene bo sam nie wiem co mam robic. Moja narzczona ma 19 letnia siostre ktora ze swoim chlopakiem takze 19 latkiem dorobili sie corki, oboje nie pracuja i oboje chyba juz zakonczyli edukacje na liceum, mieszkaja rzecz jasna u rodzicow mojej narzeczonej ktorzy utrzymuja ich z emerytur. Maja domek na wsi, ale mlodym zachcialo sie do miasta, bo o prace latwiej. Ja i moja narzeczona mieszkamy w miescie w moim mieszkaniu dwa pokoje ale dla nas w sam raz, i mlodzi chca zamieszkac u nas, i powiem szczerze ze troche mnie to zdenerwowalo. Dlaczego ja mam utrzymywac niby to "doroslych" ludzi no bo skoro maja dziecko to powinni tacy byc prawda? A jak im powiedzialem o swoich watpliwosciach to tylko uslyszalem ze jestem sknera, i skoro dobrze zarabiam to jak ich z pol roku poutrzymuej nic mi się nie stanie. Czy ja rzeczywiscie jestem sknera? no cholera chyba mam prawo swoje pieniadze odlozyc na cos co ja chce a nie utrzymywac dzieciaki ktorym zamazyla sie doroslosc

Gość łiiiiiiiiiii
ja bym pomogła..nie szkoda ci tego dziecka? w koncu rodzina jest od sytuacji kryzysowych..a teraz taka jest.

Gość mamalyganagahaa
nie ma mowy. nic z tego. nie zgodzilabym sie za nic na swiecie. po 1. zle to wplynie na was dwojga, mysle ze wasz zwiazek moze sie lekko mowiac popsuc poniewaz juz was bedzie wiecej w domu, mniej intymnosci po2. jak to tamci licza ze masz ich utrzymywac pol roku???? jakim prawem?? nigdy w zyiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie ma opcji. po3. jelsi byli na tyle odpowiedzialni i dorosli by robic dziecko niech etraz na to dziecko zarobia niech pokaza ze im zalezy. nier da sie znalezc pracy na miejscu? mysle ze sie da tylko licza ze w miescie bedzie wieksza kasa. nic z tego. W ZYCIU NIE GODZ SIE NA TO ZE MASZ ICH POL ROKU UTRZYMYWAC, NIE BADZ GLUPI. JAKIM PRAWEM? EEHHH PRZEMOWILABYM GOWNIARZOM DO ROMZUMU. NIE GODZ SIE CHOCBY MIALO WAS TO POROZNIC!!

Gość mamalyganagahaa
nie sluchaj tej co wyzej pisze. sytuacja kryzysowa? dla mnie wtedy nalezaloby pomoc gdyby tamci robili wsyztsko co w swojej mocy by jakos dac rade ale oni licza na gotowe i na kase innej osoby. no ludzie. gdyby oni zaproponowali jeszcze ze beda placic polowe, albo potem zwroca albo cos. nic. w zyciu bym sie nie zgodzila. jak sa na tyle dorosli by splodzic dziecko niech beda na tyle dorosli by wszytskimi mozliwymi silami zadbac o nie. niech szukaja pomocy u rodzicow a nie ida zyc u kogos w sumie obcego bo czemu chlopak dziewczyny ma uytzymywac jej siostre jej faceta i ich dziecko??????????????????????

Gość kicia2425
nie jesteś sknera nie zgodziłabym się są dorośli, niech znajdą pracę, szczególnie on, 19 lat w sile wieku pracy nie ma? masakra

Gość nie zgadzaj sie
w zadnym wypadku! Po prostu powiedz ze nie, ze mieszkanie za male dla 5 ludzi (czlowieku ja mieszkam w dwupokojowym z facetem i nie decydujemy sie na dziecko, bo za male mieszkanie!!!) Pomysl 5 ludzi do karmienia, do oprania, dziecko pewnie po nocach bedzie ryczec, nie bedziesz mogl sie wyspac, a o intymnosci ze swoja panna to bedziesz mogl zapomniec. W dodatku, jesli nawet znajda prace to kto zagwarantuje ze beda zarabiac wystarczajaco zeby wynajac wlasne? Wydaje mi sie ze jesli sie zgodzisz to koniec, albo beda ci siedziec na lbie przez lata, albo wprowadza taka sytuacje ze w koncu zaczniecie sieklocic z twoja, i sie rozstaniecie. Sluchaj, to nie jest normalne zeby ona nawet cie o to prosila! Na wakacje czy na weekend ok ale na pol roku - mysle ze to wielki blad