Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michal 123456789

kurde serce mi peka

Polecane posty

Gość michal 123456789

pare lat temu poznalem Asie, wspanila dziewczyne z pasjami, uroda,umiejaca dobrze gotowac,imprezowac, po 2 latach milosci po %%% przespalem sie z jej przyjaciolka,Asia nie wybaczyla.z owej zdrady mam corke.chodz minelo 6 lat nadal kocham Asie,czesto ja widze.zalozyla juz rodzine ma ladna coreczke,Asia skonczyla szkole.dostala sie na upragniony zawod jako BHP-owiec,ostatnio widzialem jej zdjecia w prefesjonalnej sesji zdjeciowej dla modelek,a moja zona sie roztyla nie dba o siebie,kocham Asie. i nie przestaje o niej myslec,juz nie cofne czasu, jak o niej zapomniec,?

Gość jlkahy
znajdz młodą laske

Gość michal 123456789
mamy po 26 lat.

Gość michal 123456789
tyle lat!! a serce mnie tak sciskalo jak byla na moim slubie!!!!!!!! nie nawidzilem jej wtedy myslalem ze specjalnie to robi ze mi dogryza ze teraz mam dziecko, jezu nie wiem jak mam zapominiec,ostatnio po %%% wyznalem jej ze ja bardzo kocham!!to mi kolega mowil,chce zeby byla ze mna zaopiekuje sie Asia i jej corka, ale co z zona... glupia mlodosc

wypij jeszcze parę %%%%% to żona stanie się piękna...zdrada!!!!!!najgorsze co może spotkac kobiete

Gość Ze mna tez jest zle
to po co sie zeniles ?

Gość Ze mna tez jest zle
motomama Racja i dziala to tez w druga strone

Gość dfsgdfgsdf
to sa skutki pospeisznego wesela

Gość w znieczuleniu
i co ona ci odpowiedziała?

ze mną tez jest żle masz rację nie jestem feministką!!!! Przeżyłam zdradę... boli boli boli... ale zawsze wychodzi sońce :-)

Gość wqdfqw
nienawidze imienia asica. jak je czytam/słysze/ widze to aż mi sei coś robi brrrrrr asica głupia psica

Gość smutneoczyzony
motomama przepraszam, ze odchodze od tematu, ale jestes ze zdradzaczem, czy rozstaliscie sie?

smutneoczyzony nie jestesmy razem...i nie żałuje,każdy ma prawo do szczęścia....nawet z dwójką dzieci nie jest trudno o nowe życie...

Gość michal 123456789
pod wplywem %%% powiedzialem ze ja kocham,powiedziala ze dlugo kochalal dlugio cierpiala ale teraz ma swoje zycie meza corke a ochajtalem sie bo .... M byla w ciazy mam nasze wspolne zdjecia 2 lata cudowne 2 lata z nia,

w ogóle nie jest mi Cię szkoda. Masz nauczke, nie żal się... Trzeba było myśleć głową a nie fiutkiem.

Gość monisiaczek14
no to namieszales chlopie...i masz tak to jest ''jak jest piwo trzeba je pic...''

Gość michal 123456789
teraz wiem,A zawsze farbowala wlosy na taki kasztanowy i jej mowilem ze nie podoba m mi sie ten kolor taki wiewiorczy wiec zmienila na ciemny i tak juz jej zostalo a mi sie urodzila matchewkowo corka to jakas klątwa?