Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biseksualistka18

Czy jest tu jakaś Pani bez makijażu?

Polecane posty

Gość biseksualistka18

Gość 0szara myszka0
no pewnie że jest

Gość biseksualistka18
a tak na codzień? chodzi mi o to, czy malujecie się tylko na jakies okazje a nie codziennie?

Gość biseksualistka18
tak trzymac : ) wczoraj widzialam na plazy grupke dziewczyn z pudrem na twarzy. oczywiscie wciaz poprawialy makijaz. ha ha ha

Gość Filciara nie flirciara
Ja tez tusz do rzes, po co puder osobie ze zdrowa cera, nie rozumiemt tego.

ja tylko tusz i kredka po co mi puder, przy takim upale tylko by mi splynal ;) a przy okazji, nie opalilabym sie :)

Gość biseksualistka18
lubie naturalne dziewczyny. w ogole naturalnosc. swietnie na zdjeciach wychodzi. aa te dziewczyny myslaly ze kogos poderwa niestety... za nimi siedzialo dwoch dziadkow. musieli miec radoche : a tak wracajac do tematu to jest chore jak te tapeciary nawet na plaze sie maluja..

jak z domu nie wychodze to sie mie maluje teraz jak jest lato to puder na wyjście i tylko wieczorem a tak to tusz i kreseczki na oczach :)

Gość prawda zawsze boli
Ja mam cerę potrądzikową, także muszę mineralnym pudrem opruszyć gębę, matuje, chroni, leczy, nie spływa bo jest centralnie na lato, ale nienawidzę tego, nigdy się nie malowałam, ale muszę matować gębę bo świecę się jak latarnia, na plaży też to robię, poracha, do czego zdolny jest zakompleksiony człowiek, teraz odpuściłam więc tylko matuję, minerałem lub zwykłą mąką ziemniaczaną

Gość prawda zawsze boli
ale jak byłam na skraju to o plaży nie było mowy

Gość biseksualistka18
ajurat Ciebie rozumiem. Chcesz to zatuszowac to normalne tym bardziej u kobiety. Mysle po prostu o tych co tapetuja sie nie wiem hmm.. dla zasady z przyzwyczajenia? Nie wiem. Makijaz delikatny, albo czasem. ALLE NIE CODZIENNIE NAWALAC TEGO GOWNA hehe Ciebie rozumiem. Ale skoro cera tradzikowa to chyba czegos uzywasz? Wiesz nie powinnas ta naka cere tym bardziej?

Gość prawda zawsze boli
cera jest juz wyleczona, ale swiezo po kuracji jestem, puder mam specjalny, ktore mi nie szkodzi a ja czuje sie komfortowo, wyglada to naturalnie, dobrze, bez tego swiecie sie okropnie, no i caly czas mam wrazenie ze tradzik nie minal a jego juz nie ma, choc zawsze moze wrocic, glupio sie przez to zachowuje, mam obsesje wrecz, ale wygladam raczej jak opetany czlowiek a nie slodka idiotka w makijazu ;)

jezeli pytanie do mnie to mam cere problematyczna uzywam zelu,toniku i to tyle:)nawet nie kremuje:P

Gość biseksualistka18
najlepiej to jest miec szczescie miec zdrowa cere (tak jak ja nir chwalac sie ha ha) i nie musiec nakladac niczego. Wtedy sie dobrze czuje : ) a czasem jak od wielkiego swieta pomaluje oczy to zapominam sie i grzebie przy tym oku i wychodzi na to ze sie rozmaze : ) mi sie nie oplaca malowac : D

Gość 0szara myszka0
ja wczoraj robiłam badania nawilżenia skóry ,facet powiedział że juz dawno nie widział tak dobrze nawilzonej i miękkiej skóry a najlepsze jest to że uzywam tylko kremu "ziaja" :-)

Gość 0szara myszka0
no tak tylko ten krem jest tańszy niz nivea , a niestety muszę kremu używać bo mam strasznie twardą wodę i po myciu jestem jak tarka

Gość aspołeczna
ja się nie maluję, ostatnio puder zaczęłam (cera o wiele ładniejsza bo niestety lekki trądzik mam) ale wkurza mnie to

Gość annodomini2010
o jakiej kuracji mówisz? antybiotykowej? a puder jaki używasz? i wszystko okej?

Gość annodomini2010
to do prawda zawsze boli było, zapomniałam