Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwia_34

kontrola samotnych matek

Polecane posty

Gość sylwia_34

Czy miala ktoras z Was kontrola jako samotna matka? Chodzi mi o to czy sprawdzja czy dostajecie odpwiednia sume benefitow no child tax credit. Jesli tk prosze o info jak to wyglada i kto zleca taka kontrole. Wielkie dzieki!

Gość kuqla
takie kontrole robi sie wyrywkowo albo w momencie otrzymania zawiadomienia i nieprawnym pobieraniu benefitow. Przeprowadza sie je w sposob "cichy" :D delikwentka nawet nie wie ze jest sprawdzana.

Gość kurnik.pllll
moja sasiadke tak zlapali, okazalo sie, ze mieszkala z parnerem a pobierala zasilki, potem musiala wszystko oddac

Gość ona-76252
A ja taka kontrola wyglada tak z cikawosci i jakie byly tyego konsekwencje?

Gość jakie to proste...
Nie oszukiwac, nie brac benefitow ktore sie nie naleza tylko do pracy sie zabrac, nie kombinowac. I mozna spac spokojnie :D

Gość graja87
up up....

Mam sąsiadkę,mają dziecko nie mają ślubu .ona pobiera wszystkie możliwe zasiłki na samotną matkę i za bardzo sie z tym nie kryje :)

dzwonisz na numer tel. podajesz imię nazwisko i adres "beneficiarki" nie podajesz, żadnych swoich danych. oni sprawdzają, obserwują ją przez ok 2 tygodnie. ona nic nie wie. później płacz i lament. ;) :D może się wstrzymaj. podobna ma wejść prawo, że za "życzliwy telefon" będą wypłacane pieniążki. już widzę te pełne samoloty samotnych matek z dziećmi lecące do Polski. :D