Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kin765

Pytanie z grubszej półki.

Polecane posty

Jeżeli kobieta po 1.5 miesięcznej znajomości nie wie czy poczeka na mnie ( 8 miesięcy wyjazd za granicę) bo nie wie co będzie, że to dla niej za szybko ale nie chce tracić kontaktu to co zrobić i co myśleć: 1. olać sprawę 2. pisać ??

Gość kocham sex z roznymimezczyznam
1

Po 1.5 m-ca znajomości czy związku bo to różnica. Przez taki krótki czas znajomości to nawet zakochać się można nie zdążyć:o

To było zauroczenie ale na początku objecaliśmy sobie wiele powiedziała że to za szybko się dzieje i ze nie zagwarantuje mi w 100 % że poczeka.

W dodatku dodam że powiedziała że nie jestem skreślony cokolwiek miała na myśli.

To znaczy że jeśli przez te 8 miesięcy Twojego wyjazdu nie znajdzie sobie faceta, masz szansę być z nią po powrocie :P Ona sobie będzie szukać i dawać się pukać, jak nikt nie zatrzyma sie u niej na dłużej to będziecie razem :)

Ty no chyba nie sądziłeś, że ona Ci wyskoczy z taką deklaracją po tak krótkim czasie?! Pisz do niej, jak już nie będzie chciała czekać to i tak Ci powie, a Ty nic nie stracisz jak się odezwiesz :O

Gość kreatiia matya
To jest mozliwe.Mi chlopak tak zawrocil w glowie ze czekam juz 3 lata.Jest na kontrakcie za granica.Za niedlugo przyjezdza :) Gdyby nie to ze byl dla mnie aniolem,okazywal mega szacunek,byl inny od reszty to nie zawracalabym sobie glowy nim.A musze powiedziec ze nie jest jakis przystojny,ale jego charakter tak mnie ujal ze te jego wady sa dla mnie urocze :) A znalismy sie 2 miesiace przed jego wyjazdem.Nawet nie zawracalam glowy innymi mimo ze ciagle sex mi w glowie.Wyladowywalam sie moimi wibratorami :) Mysle ze to nie zdrada.

Gość kreatiia matya
A rada ode mnie to taka zebys pisal jej smsy jakies mile jak juz wyjedziesz,zeby zatesknila za toba.Np. codziennie pisz cos typu "tesknie za twoim dotykiem" itp.Po 4 dniach pisania przerwa.Daj jej zatesknic.Niech sie pierwsza odezwie,a wtedy znow dzialaj.

Krettyia dzięki za info. Zobaczymy co ma być to będzie.