Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość falkametka

klub go go z klientami

Polecane posty

Gość falkametka

Jakie macie zdanie na temat klubów gog o. Czy akceptowałybyście chodzenie Waszego faceta do takich klubów z klientami żeby dostać korzystny kontarkt? Ja nie umiem tego zaakceptować ...powiedziałam mu o tym, wiecie co powiedziała, że tu chodzi o miejsca pracy dla ludzi i jesli taki kontrakt to zapewni to on i tak pojdzie nawet jesli miał by mnie stracić :( To chyba nie jest dobry zwiazek.

Gość Xibit
a co to sa klientki ?:o

Gość falkametka
klienci to kontrahenci , z którymi współpracuje firma mojego męża. Szef mojego męża ma taki zwyczaj, że zaprasza tych swoich kontrahentów na takie własnie kolacyjki:(

Gość wielu chodzi tylko nie
przyznaje sie żonom.

Praca jest praca ale ludzie maja swoje zasady. Dla mnie jako faceta chodzenie do klubow gogo jest zdrada jest brakiem szacunku do swojej kobiety i odmowilbym udzialu w takich praktykach jednoczesnie szybko szukajac porzadnej pracy

Gość no dobrze a gdybys nie
znalazł inneej a miałbys kredyt do spłacenia?

wiesz co jesli mialbym kredyt na mieszkanie i zalezalaby od tego przyszlosc mojej rodziny oczywistym jest ze kredyt stanowi priorytet ale wiadmo suzkalbym nieustannie i intensywnie czegos innego Nie uznaje kredytow za wyjatkiem mieszkania. Porozmawilabym z ukochana przedstawiaiaj sytacja proszac o zrozumienie i obiecujac znelezienie nowej pracy Czym innym jest ze Twoj facet powiedzial ze pojdzie nawet jesli mialby cie stracic. On cie nie kocha nie zalezy mu ta Tobie nie liczy sie z Toba Dla mne jest gnojem jesli tak mowi i slusznie zauwazylas ze to nie jest dorby zwiazek. Poszukaj kogos wartosciowegi

Gość falkametka
przykra prawda niestety a myslałam, że mo mąz jest wyjatkowym człowiekiem. Ze tez sie na nim wczesniej nie poznałam.

A takie pytanie. Czy on np. mial wieczor kawalerski i striptizerke?? Rozmawialiscie o tym byly takie propozycje co mowil??

Gość falkametka
nie miał wieczoru kawalerskiego.

Gość falkametka
nie chciał wieczoru kawalerskiego. Zawsze mówił. ze mnie kocha i brzydzi sie striptisem. A teraz okazuje sie, że inni ludzie sa ważniejsi., bo on jest ich zbawicielem i jak podpisze dobry kontrakt to ludzie beda mieli prace. Rozumiem to poniekąd ale nie umiem sobie dac z tym rady.