Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawroty głowy

Mam zawroty głowy

Polecane posty

Gość zawroty głowy

Jestem w 16 tygodniu ciąży od kilku dni zwłaszcza rano mam zawroty głowy. Nie są może jakieś super silne ale są. Niewiem czy to niepokojące czy powinnam udać się na wizytę wcześniej czy może poczekać na umowioną w przyszły czwartek.

Gość kinder......
ja mialam zawrty od poczatku do tak 18 tygodnia ciazy pare razy upadlam, raz zemdlalam tak na amen zawsze lepiej udac sie do lekarza mnie krecilo zawsze jak bylo parno, np w lazience podczas kapieli, na dworzu jak nie szlo oddychac zaraz bylo mi slabo i momentalnie robilam sie blada i upadalam pomagalao noszenie bardzo zimnej wody ze soba-jak czulam zawroty i bylo mi slabo to momenatlnie zimna woda stawiala mnie na nogi , jak wychodzilam to zawsze z kims lekarz nic nie mowil, bo cisnienie mialam ok, samo przeszlo w drugiej ciazy nic takiego juz nie mialam

Gość zawroty głowy
aż takich zawrotów mocnych niemam żeby upaść. Ale fakt, że nigdy wcześniej tak nie miałam i niewiem co o tym myśleć. Fakt że pogoda jest okropna dziś więc może ciśnienie skacze i stąd te zawroty . sama już niewiem

Gość pijak, złodziej i kłamca
Migrena, nadciśnienie albo złe dożywianie lub nadwaga - możliwe że siada układ krwionośny lub sercowy!

"pijak, złodziej i kłamca - Migrena, nadciśnienie albo złe dożywianie lub nadwaga - możliwe że siada układ krwionośny lub sercowy!" albo ciąza po prostu :D w ciązy to normalne jest że się kręci w głowie. ostatecznie organizm ma dodatkowe obciązenie ktore musi zaopatrzyc w krew chociazby. niby nic, ale dla organizmu sporo..

Gość zawroty głowy
czyli co poczekać do przyszłego czwartku?Czy takie zawroty mogą oznaczać , że z ciążą coś nie tak?

Gość zawroty głowy
???