Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 WitamWasWRzeczywistosci

KTO WYGRA MUNDIAL 2010?

Polecane posty

Go艣膰 nic z tych rzeczy
tylko nie szwabi faszystowskie, ich dziadkom mam kibicowa膰 , kt贸zy wybijali polskie rodziny, dzieci niemowl臋ta, nic z tego

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Arterka
a mnie sie podoba bramkarz Argentyny z numerem 22 Sergio Romero on jest boski na jego widok n贸zki same mi rozchylaj膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 urugwaj wygra
Arterka - Argentyny ju偶 nie ma :) URUGWAJ to jest to

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 milllkkaaaaaaaaaaaaaaa
Wojna byla w ubieglym stuleciu, a od pieciu lat jestesmy w Unii Europejskiej i Niemcy to nasi najblizsi sasiedzi. Swiat sie zmienia, oszolomie... Mamy teraz innych wrogow, niz ci wymysleni z twoich wspomnien.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 femina5
Wasze komentarze sa zalosne! W Niemczech bawi sie caly swiat! Bawia sie ludzie z przeroznych panstw, na ulicach sa auto-corsos, wszyscy super rozumia sie i nie ma rasizmu! Wy nie umiecie tak, w Polsce panuje tylko zawisc zazdrosc i historia drugiej wojny! Jestescie w Europie, koniec z ta nienawiscia i rasizmem! Nikt wam nic nie robi, wrecz przeciwnie. Obudzcie sie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Danny Boodman td lemon 1900
nasi pilkarze nawet nie pow膮chali powietrza mundialowego nie m贸wiac juz o dotknieciu murawy pi艂karskiej w RPA wi臋c kibicuje niemcom bo to najblizszy s膮siad 偶ycz臋 im zwycz臋stwa ja nie 偶yj臋 przesz艂osci膮 ja 偶yj臋 przysz艂o艣ci膮 ale niekt贸rzy polacy s膮 za艂o艣ni w twoich idiotycznych wypowiedziach brak s艂贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fifol
Wygra FIFA, zarobi ok 2 mld dolar贸w, a RPA b臋dzie w plecy o podobn膮 kwot臋. :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tacy sa prawdziwi katole
offerma twoimi wypowiedziami pokazuje艣 ksenofobie rasizm i g艂upote i jestes g艂upi jak but i tyle mam ci do powiedzenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fifol
Imho, Polska jest bardziej tolerancyjnym krajem pod wzgl臋dem rasowym ni偶 Niemcy, Francja czy Belgia. Jak kto艣 nie wierzy to niech poczyta o tym dlaczego we Flamadnii w艂adze zakazuj膮 wieszania szyld贸w w innych j臋zykach ni偶 flamandzki albo dlaczego operator pod nr 112 nie chce przyjmowa膰 zg艂osze艅 w innym j臋zyku.

Udost臋pnij ten post

Katole - mo偶e tak, ale nie katolicy!! Tak na marginesie do gl贸wnej dyskusji upraszam uprzejmie o rozr贸偶nanie tych grup! Katolem nie jestem, a katoliczk膮 owszem :) Katol to cos strasznego, rasizm i zacofanie, ale zwyk艂y Katolik, praktykuj膮cy, ale rozs膮dny, to kurcz臋 blade czasem jednak bywa zupelnie normalny i my艣lacy :) 偶eby mi tu nikt nie myslal, ze kazdy, co chodzi regularnie do kosciola, to od razu jest fanem Rydzyklandii, nienawidzi Niemcow i glosuje na hodowc臋 kota...

Udost臋pnij ten post

Oferma, ty艣 Katol :( o, masakra...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 osiem_dresden
offerma je艣li chodzi nordstream to niemcy beda mieli tanszy gaz niz my a kto broni艂 polakom przystapic do sp贸艂ki miala byc odnoga na wysokosci Niechorza ale glupie polaczki forsowali pomys艂 by bydowac przez Ukraine ruroci膮g a Ukraina ma nas w dupie to pokaza艂a jak ruskie zakrecili kurek z gazem kiedy nasze interesy z braku gazu na d艂uzsza mete mogly byc zagrozone s艂uchaj g艂upich Po艣pieszalkich wiadomo艣ci Pisowske tv Trwam i tym podobne tobie juz na m贸zg pad艂o od tego sluchania idz zm贸w pasiorek i spa膰 id偶 i bdz czujny uwazaj bo nas niemcy napadn膮 wi臋c spij z szabl膮 pod poduszk膮

Udost臋pnij ten post

Jeste艣 zwyk艂ym chamem! i kto ci da艂 prawo do wyzywania mnie w ten sposob? jestes najbardziej zalosnym kmiotem, jaki tutaj pisze. Masz we mnie wroga.

Udost臋pnij ten post

To, ze masz zalosne poglady to jest jedno. To, jakim ty slowem mnie nazwales, to jest juz cos innego. Masz we mnie wroga, podkreslam. I lepiej juz milcz.

Udost臋pnij ten post

Nie. Bo ty nie liczysz sie ze slowami. I przegiales bardzo ostro. Za mocno.

Udost臋pnij ten post

Mam prawo uwazac, ze rozmawiam z ludzmi poczytalnymi. Jak ty na komara wyciagasz armate, to sorry - przeginasz.

Udost臋pnij ten post

Sram na ciebie i zegnam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 viva espana :)
nie ma co sie przekomarzac :p wrocta do watku glownego:-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mojasubiektywnaopinia
Niemiecka gra mo偶e i jest 艂adna ....ale ich dru偶yna w ogole nie powinna istnie膰. Ile tam jest prawdziwych Niemc贸w? Moze sie nie znam....ale co艣 takiego...Jak w tej reprezentacji jest dla mnie po prostu to smieszne. Jak patrze na to jak spiewaja hymn...a kazdy innej narodowo艣ci...to mnie co艣 ...zalewa. Ale spoko...Nie moja sprawa Mam tylko nadzieje, ze albo Hiszpania...jutro. Albo Holandia - lub Urugwaj w finale - powstrzyma zesp贸艂 niemiecki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 michasia03
wygraja Niemcy

Udost臋pnij ten post

z ca艂ym szacunkiem mam nadzieje, ze do tego nie dojdzie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 michasia03
nadzieje zawsze mozesz miec przeciez :) 馃尰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 giaana
Jestem pewna, ze Niemcy wygraja. O wojnie slyszalam tylko na historii, walczacy w niej ludzie dawno umarli, a Hitler nawet nie byl Niemcem:) wiec co mi szkodzi? Co do stylu gry - chyle czola. Wszystkie rozegrane przez niemiecka druzyne mecze obejrzalam z przyjemnoscia. Troche zaluje, ze Ghana odpadla - byli dobrzy, nawet Niemcy musieli sie niezle nagimnastykowac, zeby im strzelic bramke (jedna!). Na pewno jeszcze o nich uslyszymy:)

Udost臋pnij ten post

Nie chodzi o to, 偶e nie lubie Niemc贸w jako narodu, lubie ich. Tyle, ze ich reprezentacja pilki noznej doprowadza mnie do sza艂u. Jesli wygraja trudno...Ale

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a skoro jeszcze narzekaj膮膮
jutro wa偶ny dzien , Moim marzeniem jest wygrana Hiszpanii, bardzo mozno trzymam kciuki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 safdjnsdtyk
niemcy niemcy ponad wszystko

Udost臋pnij ten post