Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaaaaaa12328393

to jest normalne? wy też tak macie?

Polecane posty

nie wystaja mi żebra. ale widac obojczyki i lekko kości miednicy . to jest ok czy nie powinno być ich widać?

Gość lekooomankaa
jest spoko

wogóle górę mam podobną do niej tylko piersi mniejsze bo noszę srednie B. wg was jestem za chuda?

Gość asassdaassaaaahop
za bardzo

wagę mam niby prawidłową...a da się coś z tym zrobić żeby nie były widoczne? a no i mnie nie wystaja tak żebra a tej pani na zdjęciu tak. ale opróczżeber i piersi figurę mamy identyczną można powiedzieć. dla was ona jest za chuda czy nie?

up

Gość wołanie na puszczy
Dziewczyno to Ty masz się czuć ze sobąkomfortowo. I zdrowo. Wiem że naoglądałyście sięmałolaty MTV i kolorowych czasopism lansujących anoreksję i to wyznacza jak "siępowinno wyglądać" ale naprawdę to po pierwsze kwestia indywidualnej budowy ciała, po drugie jak się masz podobać facetowi to oczywiście wygląd jest ważny ale tylko na pierwszych kilka spotkań. Potem, uwierz mi, liczy sięzupełnie co innego. To jaka jesteś naprawdę, tam w środku. I nie mam na myśli tego co większośćTwoich męskich rówieśników.:) Dla mnie wyglądasz ok. Jesteśszczupła i tyle. Wiele by Ci pozazdrościło. Jak przytyjesz to może powiększą Ci sięnp uda i będziesz pisać czy nie za grube. i w koło macieju... Cwicz bo to zawsze pomaga sylwetce.