Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyrodna córka?!

Mama chce jechać ze mną na wakacje;/

Polecane posty

Gość wyrodna córka?!

witam mam problem. w marcu mama odstapiła mi domek który dostała z pracy po niższej cenie - domek nad morzem na tydzień wakacji. zbliża sie wyjazd i jade tam jak na razie tylko z chłopakiem, ale mama napomina że tez pojedzie bo szef w firmie pyta kiedy sie wybiera i takie tam. ojciec w tym czasie nie moze jechac wiec wyszło by na to że pojedziemy w 3 !;/ już jej powedziałam że w takim wypadku ja rezygnuje bo miałam jechać z partnerem i jak juz kogos sobie dobrać(tu też stawiała warunki bo to w koncu jej dobek heh...) czy powinnam jednak z nią jechac? nie chce być wyrodną córką ale juz byłam na wakacjach 2 lata wstecz z moim już co prawda byłym, ale spanie w jednym łózku nie mieściło się jej w głowie i ciągłe upominanie. ja chce odpocząć a nie być ograniczana nawet na wakacjach, które są moim jedynym urlopem w czasie pracy. co powinnam zrobić? zrezygnować jeśli mama będzie chciała jechac?

Gość asassdaassaaaahop
ile masz lat?

jesli by jechała twoja mama z tata to ok ale jeśli taty nie będzie to kiepsko bo nie będzie miała co robic i wam będzie głowę zawracac

Gość wyrodna córka?!
21

Gość pijak, złodziej i kłamca
Chłopak Twój wyr00cha Ciebie i matkę . . .

Gość wyrodna córka?!
nie jest takim pustym człowiekiem jak ty:). wiec co radzicie? jak sie zachowac?

Gość nickonicko2010
nie odmawiaj mamie prawa do wakacji,też ma prawo wypocząc,przecież nie będzie spała z wami w łózku(http://tnij.org/nokautstringi )

Gość wyrodna córka?!
ALE ONA JEDZIE W POŁOWIE SIERPNIA DO CHORWACJI;/ NA 2 TYGODNIE

Gość wyrodna córka?!
????

Gość wyrodna córka?!
lEVVIATAN my juz razem sypiamy ona o tym wie bo on nocuje u mnie a ja u niego, ale przy tym zawsze słysze jakies docinki. traktuje mnie jak małe dzieco mówi mi co mam ubrać itp. wiec urlop chce miec spokojny.

Gość wyrodna córka?!
???

Gość wyrodna córka?!
??

Gość kule na mole
pogadaj z mama i zapytaj jaki jest powód, ze chce jechac z wami. wytłumacz jej swoje racje, ona poda ci swoje i w ten sposób wspolnie cos ustalicie

Gość jggggiii
w zyciu bym nie pozwolila sobie jechac na wakacje ja,moj chlopak i moja mama, czy tata. W 4 ok, ale w 3 nie!! Ja jade za pare dni na miesiac na wakacje z chłopakiem i jego rodzicami z tym ze oni sobie , my sobie, bedziemy tyle ze w tym samym miejscu, nawet nie wyobrazam sobie ze miala bym z nim nie spac czy cos. A mam 19 lat, nie 21