Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamcia34343

Kupka

Polecane posty

Gość kamcia34343

Moj synek jutro skonczy miesiac, od jakiegos czasu prezyl sie "cisnał" robil sie caly czerwony wiec podalam mu infacol, bylo lepiej tylko ze nie zrobil wczoraj kupki nikgy mu sie nie zdarzylo czy to normalne ? wasze dzieci tez potrafia nie wydalac np. pare dni ?? martwie sie

Gość kamcia34343
cyckiem :p wiec mowisz ze to normalne ? ;>

Gość kamcia34343
wczoraj nie spal z 5 godz i plakal non stop uspakajalsie tylko prz cycku to dolegliwosc mogla byc czy moze raczej jego kaprys ? on tak czesto ma tylko nigdy nie nie spal 5 godz :/

Moze byl poprostu glodny??? A moze zwyczajnie potrzebuje twojej bliskosci i lubi tak powisiec przy cycku? Ja na wspomnienie pierwszych trzech mies zycia mojej cory, przed oczami mam obraz nieustannego karmienia piersia. Mam wrazenie jakbym nic oprocz tego nie robila w tym czasie. :P

Gość kamcia34343
Mozliwe ze potrzebowal mojej bliskosci :) tak i to bardzo lubi, czasami nawet go nie ssa tylko sobie trzyma jak go odloze to jest ryk :p i tak w kółko heh

jeżeli są problemy z wydalaniem, i tzw kolki, to świetnie działa proste ćwiczenie, które mi polecił ortopeda. Połóż dziecko na pleckach i jak najbliżej brzuszka dotknij kolankami- tak kilkanaście "skłonów", swietnie działa kładzenie maleństwa na brzuszek i masowanie plecków, lub odwrotnie - brzuszka:))