Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhwrihjwekl;a

Nieudane samobójstwo

Polecane posty

Gość jhwrihjwekl;a

Witam! Mam pytanie,do tych którzy wiedzą. Czy jeżeli ktoś próbuje się zabić,ale zostaje odratowany,wzięty do szpitala,mieszkanie zabezpiecza policja itp... to czy coś mu grozi ze strony prawa?Będą go przesłuchiwać,sąsiadów,znajomych,czy sam coś zezna i go ze szpitala wypuszczą???

Gość jhwrihjwekl;a
Sorki, chyba pomyliłam strony, napiszę na ogólnym!

Gość ja chciałabym miec motylka
dziewczyno co Ty kombinujesz???

Gość jednego dekla mniej
oby tak dalej jak najwięcej udanych samobójstw

Gość marlut
pózniej biorą go na oddział psychiatryczny.każda próba es na wet ta nieudana wymaga konsultacji z psychiatra.bedziesz mieć papiery zjechane.

Gość jhwrihjwekl;a
To nie o mnie chodzi. Wczoraj mój sąsiad chciał popełnić samobójstwo.No i policja do mnie przyszła, spisali moje dane z dowodu, numer telefonu.Dlatego pytam,bo nie wiem,czy będą mnie jeszcze wzywać na jakieś przesłuchania.Wydaje mi się,że nie. A o sąsiada pytam,bo nie wiem,czy go jeszcze zobaczę,jak coś z nim zrobią. A leczenie psychiatryczne jest przymusowe???

Gość Cizia z Hujjemm
Możliwe jest że będą cie wzywac na przesłuchanie. Mogą cie pytac o tego kolesia czy widzialaś żeby robił już cos takiego wczesniej?? Możliwe jest też że go skierują na przymusowe leczenie lub bedzie pod opieką psychologa i psychiatry. W najgorszym przypadku umieszczą go w psychiatryku.