Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowana 27

kto na prezydenta- ciągle nie wiem

Polecane posty

Gość niezdecydowana 27

Witam! nigdy nie interesowałam się polityką na tyle by śledzić programy kandydatów na prezydenta czy partii politycznych, ale jako obywatel RP chce iść na wybory, tylko zupełnie nie mam na kogo głosować. Komorowski jakoś mi nie odpowiada, zwyczajnie mnie nie przekonuje i gotowa bym była zagłosować na J. Kaczyńskiego ale tu pojawia się kolejny problem. Od 3 lat z mężem staramy się o dziecko i niestety ostatnie nadzieje gasną. Chcieliśmy zrobić wszystko co możliwe - wydaliśmy mnóstwo pieniędzy - bez skutku. Ja nabawiłam się tylko depresji a ukochanego dziecka nie mamy :( Ostatnio z mężem podjeliśmy decycję, iż spróbujemy in vitro i tu pojawia się problem. Czy J. Kaczyński jako prezydent może rzeczywiście zabronić stosowania tej metody? Bo o ile wiem to parlament ma tu decydujący głos. Czy wybierając go sami sobie nie zamkniemy drogi do posiadania upragnionego potomstwa? Czy jednak on nei może tego zrobić?

Gość przeciez Kaczynski w niedzielę
jednoznacznie powiedzial, ze jest przeciwwny - jako katolik, koniec, kropka, wiec zawetuje.

Gość niezdecydowana 27
ale mi nie chodzi tu o finansowanie in vitro bo tego od państwa nie oczekuje ale jedynie o możliwość wyboru rodzicom. ktos tu pisał ostatnio że pis chciał wprowadzić jakąś ustawe by karać więzieniem za stosowanie in vitro- czy to jest wogóle możliwe?

Gość Tylko Kaczyński
Ale po zaraz in vitro jest przeciez jeszcz nowoczesna metoda naprotechnologia popierana przez Kościól.

Gość posłanka
Proponuję wejść na salon24. Tam sa wypowiedzi ludzi z roznych opcji politycznych,pisze tam tez sporo znanych dziennikarzy.Poczytaj, moze cos Ci sie rozjasni. Zyczę podjecia madrej decyzji.

Gość niezdecydowana 27
a tu są może ludzie którzy podpowiedzą coś w temacie???

Gość Czarnuuuuuula
Ja Ci podpowiem, głosuj na Kaczyńskiego.

Gene Poteat-były oficer CIA-wypowiedź dla "Charleston Mercury" z 15.06.2010---"USK to rosyjska marionetka"-polecam całą wypowiedź w szerszym kontekście politycznym i o katastrofie rządowego samolotu w którym zginęła elita państwowości polskiej.

Gość jest naprotechnologia