Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamcia34343

Miesięczne dziecko

Polecane posty

Gość kamcia34343

Czy można podawać mu coś innego porócz mleka do picia ? np. wode ? jaka herbatke ?

Prócz mleka do jedzenie jeszcze nic nie można podawać . Ja do picia swojej prawie 2 miesięcznej córeczkę daję herbatkę koperkowa z Hippa .

sa herbatki z hippa dla dzieci od 1 tygodnia :) wode tez mozesz.

Możesz podać wodę przegotowaną lub mineralną niegazowaną samą albo z dodatkiem glukozy (do kupienia w aptece). Glukozę polecił mi pediatra, ale podawałam krótko. Przepajałam głównie zwykłą wodą, dzieki czemu mała nauczyła się pić mineralną, nie upiera się przy słodkich soczkach. I tak jak radzi milimetrowa - herbatki dla niemowląt - Hipp i inne. Nie powinny też zaszkodzić soki domowej produkcji rozcieńczone wodą. 18-08-2007 Janeczka 17-09-2010 Ktosiek :-)

najlepiej wodę niegazowaną bez żadnego dodatku. Można także herbatkę koperkową hipp od pierwszego tygodnia życia ale polecam jednak wodę. Herbatki są dosładzane więc im później maluszek będzie je pił tym lepiej.

Gość kamcia34343
Karmie dziecko piersia i sie tak zastanawiam czy podawać wode bo jest upał aż mi mojego Kacperka czasami szkoda :( a jakie butelki polecacie bo ja sie kompletnie nie znam ;p

Gość kacha31krakow
BUTELKA FIRMY LOVI - JEST dosyc dobra

Gość kamcia34343
mieszkam w anglii a tutaj chyba takich wynalazków nie ma ;p widziałam tylko firmy avent dobre one są?

Jeżeli karmisz piersią, nie ma potrzeby żebyś dopajała dziecko. Mleko w zupełności wystarczy.

Gość kamcia34343
dzieki za opinie, no to zostane przy samej piersi :)