Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgvfvfb gfb gb

waze 65 kilo i mam 165 jestem zalamana:/

Polecane posty

Gość fgvfvfb gfb gb

teraz dopiero zobaczyłam te piekne szczupłe laski na ulicy a ja?? chyba przestane wychodzic z domu;/

Gość skarbik
dobra waga jeśli jesteś niezadowolona to schudnij 2kg i bedzie git

Gość Jamana
głowa do góry! i bez przesady,nie ma co sie umartwiac i zaszywac w domu tylko nalezy sie wziac za siebie a fałdki i inne mozna łądnie ukryć,trudno nie mozna miec wszystkiego od razu dlatego nalezy walczyc o swoje! na pewno jestes sliczna dziewczyną wiec jak to sie mowi...jeszcze jest szansa zabic szympansa.DO DZIEŁA!

Gość allee urwałłł
rzeczywiście straszne??!! idz na basen zo9bacz jakie grube osoby chodza i sie nie qztydza nie oprzejmuja..

Gość fgvfvfb gfb gb
nie umiem pływac wiec nie mam po co na basen;)

Gość i jedno i drugie
rusz dupe zamiast stukac tutaj swoje zale, od tego nie schudniesz. lato, cieplo, rusz spasiony zadek na rower, spacer, przy upalach nie chce tak sie jesc. jest sporo luzniejszych sukienek, tunik. ale jak chcesz siedz przed kompem i wpieprzaj jak dziki osiol.

Gość bongosongo
masz racje siedz dalej grubasie na necie i zal sie wszystkim w kolo od tego napewno schudniesz :/

Gość skarbik
Dziewczyno weź sie w garść bo ciebie tu obsmarują strasznie zaras nie jesteś grubas i nie musisz nic zasłniac tunikami jeśli jestes proporjonalnie zbudowana to jest ok a poza tym to jeśli masz grube kości a podejrzemwa że tak jest to 2-3 kg zrzuć i głowa do góry uśmiech :)!

Gość Leśny człwoiek
a po co musisz umieć pływac przecież tyle ważysz że odrazu pójdziesz na dno jak łódź podwodna, pewnie wisi na tobie tłuszcz wielorybi i sciągasz sobie z siebie TRAN i sprzedajesz taka linia produkcyjna:) wyjdz pobiegaj i nie jedz tyle tłustego żarcia.