Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam wazne pytanie...

problem z pozycja na jezdzca

Polecane posty

Gość mam wazne pytanie...

Dopiero rozpoczelam wspolzycie z partnerem, ktory przede mna mial kilka partnerek seksualnych i jest super tylko, ze nie umim sie jakos odnalezc w pozycji na jezdzca. Po prostu nie wiem co robic. Jeszcze jak on nic nie robi to jest oki, ale jak zaczyna wykonywac ruchy takie "do gory" to ja juz sie gubie i nie umiem sie znim zsynchronizowac szczegolnie gdy wykonuje te ruchy szybko. No i ogolnie doradzcie co robic nawet podczas seksu w innych pozycjach...jakie mam ruchy wykonywac miednica itp?

Gość opalonaaaa
Powiem Ci,że też byłam niedawno w takiej sytuacji.. Rozpoczęłam współżycie w tym roku .. Nie mogłam się odnaleźć. Nie myśl o niczym.. Skup się na przyjemności i tym co robicie,a samo przyjdzie .. Na jeźdźca unos się lekko na nogach i daj ponieść się pożądaniu. Powodzenia;)

Gość 23Monsgralaglupique
uważaj żeby ci nie wpakował w kakało

jak on zaczyna ruszac szybko biodrami to "zawiśnij" nad nim jakby w półprzysiadzie czy przyklęku, jak am sie ustawiasz, i niech on działa. przy szybkich ruchach i braku doświadczenia ruchy obu stron mogą się skończyć wypadnieciem członka, a jak go przysiądziesz to... oj bedzie bolało :) jak sie wprawisz to bedziesz trenowac ruchy zsynchronizowane.

Gość fłefefef
unieś się i pozwól mu działać, facet żeby mu było dobrze to potrzebuje czasem takich energicznych ruchów i dlatego to robi a jak ty się ruszasz jak mucha w smole to co się dziwisz, że brak synchronizacji

Gość EEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJ
Przecież to jest jeszcze dziecko!!!!!!!!!!!! Dlatego mordy tego faceta nie pokazują!!!!! SZOK!!!!!!!!

Gość EEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJ
PATELMISTRZ masz przesrane

Gość pijak, złodziej ale wierny
Skoro miał kilka partnerek seksualnych przed Tobą to dlaczego mu zada dajesz nie żądając badań na obecność wirusa HIV czy innych chorób wenerycznych?